România mondenă: 7 vedete care au fugit în străinătate ca să se trateze

Sistemul sanitar românesc este în moarte clinică. Nu mai avem medici, spitalele sunt în paragină, iar de aparatură medicală performantă nici nu mai poate fi vorba. Cu toţii ştim, din realitatea cotidiană sau din presă, prin ce chinuri trece un pacient internat în spitalele româneşti. Şi pentru că situaţia este atât de critică, vedetele preferă să apeleze la specialiştii din străinătate atunci când sănătatea le este în pericol. Plătesc mii de euro, însă au certitudinea că sunt trataţi în cele mai bune condiţii.
1 din 8

Andreea Marin s-a operat, de două ori, în Turcia

Andreea Marin a apelat de două ori la medicii din Turcia. Vedeta s-a internat într-un spital din Istanbul din cauza unor probleme medicale la coloană. "Pur şi simplu e altă lume medicală. E o disciplină pe care o vreau la noi acasă. Am reuşit să aduc câţiva medici din Turcia aici în România care să opereze în scop caritabil. M-am dus singură acolo. După operaţie m-am ridicat şi m-am întors acasă. Asta e dovada de profesionalism a doctorilor", povestea Andreea Marin Bănică.
4 Iunie 2012
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Cristina pe 4 Iun 2012, 08:40
    Huidu

    Huidu nu a ales sa plece in strainatate, ci pur si simplu s-a accidentat acolo si nu era in situatia de a alege unde sa fie tratat, si nici macar starea nu ii permitea sa vina acasa!

    11
    0

  • L3ÓN pe 4 Iun 2012, 01:49
    Unde mai pui si cazurile de malpraxis......

    Din pacate este victima unuia, pt a il " repara " a ajuns si ea la AKH. Insa din pacate si acolo unii doctori primesc spaga, mai ales daca exista romani care sa faca " afaceri " din asta.

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod