România mondenă: 7 vedete care au condus băute. Vezi ce au păţit!

Se spune că nu oricine este făcut pentru a şofa, iar această zicală pare a li se potrivi perfect vedetelor din ţara noastră. Nu de puţine ori, celebrităţile au fost oprite de oamenii legii şi testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind îngrijorător: vedetele se urcă băute la volan.

Accidentele rutiere produse din cauza alcoolului nu au fost foarte frecvente în anul 2011, ocupând doar locul al VIII-lea în topul întocmit de Poliţia Rutieră.
1 din 8

Monica Gabor i-a rupt piciorul unui paparazzo

Fosta soţie a lui Irinel Columbeanu a fost implicată într-un scandal de proporţii în vara anului 2010. După ce a sărbătorit toată noaptea în club, vedeta s-a urcat băută la volan şi a dat cu maşina peste un paparazzo, indignată de faptul că acesta nu-i dădea pace.

Bărbatul a făcut plângere penală la poliţie, iar cu toate că Monica Gabor îşi putea petrece următorii cinci ani după gratii, ea s-a ales doar cu dosar penal pentru vătămare corporală, conducerea sub influenţa alcoolului şi fugă de la locul accidentului.
3 Septembrie 2012
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • eu pe 10 Sep 2012, 11:49
    rusine sa le fie

    Sunt un pericol public aceste persoane (si nu numai) care se urca la volan stiind ca au consumat alcool, daca nu se gandesc la viata lor ar putea macar sa se gandeasca la celalti participanti la trafic carora ar putea sa le faca rau. Doamne fereste!

    0
    0

  • aaa pe 4 Sep 2012, 18:14
    aaa

    pai sensuala e vedeta? aia poate fi cel mult carpa de praf....

    0
    0

  • Emy pe 3 Sep 2012, 16:25
    Simona Sensual

    Si apropo de vedete cu alchool la bord, pe Senzuala ati uitat`o care e vesnic sancctionata de politie.

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod