România mondenă: 5 relaţii vechi care acum par ciudate. Iubiri uitate!

Notorietatea de care se bucură vedetele le-a făcut de multe ori să-şi găsească jumătatea foarte repede, însă cu siguranţă există şi celebrităţi care regretă anumite relaţii din trecut.

Vă readucem în atenţie câteva iubiri de care aţi uitat cu siguranţă şi despre care este greu de crezut că ar mai rezista în zilele noastre.
1 din 6

Mircea Badea şi Oana Zăvoranu

Cu toate că niciuna dintre vedete nu a recunoscut oficial că ar fi avut vreo relaţie, actualul iubit al Oanei Zăvoranu a aruncat bomba: Zăvo s-a iubit, în urmă cu aproximativ 12 ani, cu Mircea Badea. „Oana s-a iubit cu Mircea Badea! Mi-a spus-o chiar ea“, a spus Răzvan Dumitrescu în direct la TV.

Această afirmaţie pare a fi una credibilă, dacă ne luăm după răspunsul pe care l-a oferit Oana Zăvoranu în urmă cu o lună la o altă emisiune, după ce a fost întrebată dacă a avut o relaţie cu Mircea Badea. „Eu şi Mircea am fost prieteni buni, ne cunoaştem. Acum ştiu eu dacă am fost împreună, nu ştiu, poate“, a spus aceasta.

Contactat de jurnaliştii de la Click!, Pepe, fostul soţ al Oanei Zăvoranu, nu s-a arătat surprins de afirmaţiile lui Răzvan Dumitrescu. „Au fost împreună înainte ca ea să fie cu mine, nu în timpul relaţiei noastre, aşa că nu m-a deranjat. Eu nu am dat niciodată nume ale bărbaţilor cu care a avut treabă ea“, a spus Pepe.

Pe lângă relaţia cu Mircea Badea, Oana Zăvoranu a mai avut o relaţie „imposibilă“ şi cu Gabriel Coveşeanu (Cove), pe vremea când acesta era asistentul Andreei Marin la „Surprize, surprize“. Mai mult, se spune că Oana Zăvoranu a devenit celebră tocmai datorită lui Cove, deoarece ea era la vremea aceea doar „iubita asistentului Zânei“.
19 Iulie 2012
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • raluca pe 19 Iul 2012, 03:25
    Varciu si Jojo

    Nu credeam ca Jojo e asa de proasta dar.... o fi fost si ea copil

    7
    6

  • nelu pe 19 Iul 2012, 03:21
    Badea

    probabil pe cand Badea se juca cu puta in tarana, o fi trecut Zavo pe langa el si cum el tocmai sedea in spagat s-o fi impiedicat fata de vreun ciot si gata a iesit o barfa

    7
    6

  • TEBULESCU pe 19 Iul 2012, 02:17
    NormaI ca asa a fost

    Cu siguranta ca Zovoranca a fost " iubita " asistentului. Ea zice ca l-a facut mare pe Pepito. Eu sincer sa fiu de el am auzit prima data si apoi de ea prin prizma lui. Dar PATACHINA care minte la greu ce sa zice.

    8
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod