România mondenă: 5 certuri între amante şi soţii. Pe cine se bat femeile!

Mai multe relaţii de amor ai căror protagonişti nu ar fi vrut să ajungă subiect de presă, au ţinut, de-a lungul timpului, prima pagină a tabloidelor.

Este vorba despre anumite poveşti de dragoste dintre vedetele masculine din România şi amantele lor, acestea din urmă ajungând să ducă adevărate războaie cu soţiile iubiţilor.
1 din 6

Soţia lui Denis Ştefan, în război cu amanta acestuia

Iuliana şi Denis Ştefan s-au căsătorit în urmă cu cinci ani, însă acum nu mai formează un cuplu, chiar dacă încă nu au divorţat. Actorul a început, în vara anului trecut, o relaţie cu „bebeluşa“ Cristina, o tânără dansatoare de la „Cronica Cârcotaşilor“. „Sunt împreună cu Cristina de câteva luni, ne iubim, totul este perfect. Sunt despărţit de soţia mea, mai mult nu am ce să vă spun“, a declarat Denis Ştefan.

Potrivit informaţiilor oferite de tabloide, Iuliana, încă soţia lui Denis Ştefan, nu are de gând să divorţeze de actor, ba mai mult, a ameninţat-o pe Cristina. „Iuliana i-a scris Cristinei că Denis joacă la două capete, că ea nu este singura femeie din viaţa lui, şi că în mod sigur vor mai apărea şi alte femei. Şi că va fi înşelată. Ulterior, a devenit mai agresivă şi i-a spus că este o zdreanţă de femeie şi că va avea ea ac de cojocul ei dacă nu încetează să se mai vadă cu Denis“, a spus, pentru Cancan, o prietenă a „bebeluşei“ Cristina.
10 Ianuarie 2013
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Tudor pe 12 Ian 2013, 11:57
    Aleluia!

    Mai lasati-ne cu dumnezeu asta al vostru odata! Mai uitati-va si voi la stirile de la ora 5 si vedeti ca enoriasii aia "credinciosi" si piosi fac toate nazbatiile alea penale! A fi ateu nu e nici o boala! Toti bigotii ipocriti isi dau cu parerea aiurea-n tramvai! Faptul ca o frustrata poate sa scrie tampenii aici se datoreaza tocmai faptului ca statul roman este laic si ca biserica a fost trimisa la culcare, ca in toate statele civilizate! Daca nu va convine, emigrati in arabia saudita, in iran sau pakistan sau in oricare alta tara care se termina in "stan"!

    0
    0

  • Mihaela pe 10 Ian 2013, 16:46
    Motivatie

    Chiar daca nu este morala o asemenea relatie, are niste cauze: O femeie care s-a casatorit cu un barbat ar trebui sa stie nu a achizitionat o proprietate pe viata. Ea trebuie sa-ti tina barbatul cu pantalonii pe el . Copiii nu sunt un motiv sau o scuza in cazul in care unul dintre cei doi calca stramb. Oamenii au inima si aceasta nu prea tine cont de convenientele sociale, ori de troanele si troacele achizitionate in doi. Toti , femei sau barbati incearca...motivatiile sunt diferite. Asta se intampla de cand lumea si pamantul...asta este! Nu pun in discutie cazurile patologice.

    2
    4

  • Elena pe 10 Ian 2013, 15:11
    Preacurvia se va plati crunt!

    Niciodata n-am sa inteleg ce se intampla in gandirea, ih sufletul, in inima si atitudinea unei femei, care isi cladeste fericirea pe lacrimile, suferinta, disperarea si deruta unei sotii, avand langa ea, si vreun copil, doi, trei!!! Nu pot sa inteleg cat sunt de pagane aceste "spargatoare de cuib", care sunt primele pe liste la ATEI ! Cum or putea pune geana pe geana, cand se duc la culcare??? Ce bunic si mama a avut un asemenea specimen feminin? Cat sa fie de disperate ca raman SOLO sau ca sunt FOMISTE??? Nu pricep de ce n-au luat imvataminte de la Viata, care a demosnstrat ca Dumnezu nu le va ierta si, 90%, li se va plati cu aceeasi moneda! Cat o fi sperand ZANA ca va fi megafericita, despartind-o pe Camelia de Stefan! Ati vazut insa ce i-a rezervat mariajul langa un partener "sparlit"! Lista e neincapatoare Marciuca, Lascareasca, Romanita, Alina, Bebelusa asta fasneata si multe altele. Dumnezu sa le ierte, ca nu stiu ce-au facut!

    3
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod