România: 8 invenţii ale vedetelor

Natura umană este foarte ciudată. Oamenilor le place să povestească mai mult decât este cazul, să vorbească despre realizărilor care de multe ori nici nu există, doar de dragul popularităţii în grupul de prieteni. De-a lungul timpului, o parte dintre vedetele de la noi au fost prinse cu mâţa în sac. S-a demonstrat că multe dintre teoriile sau poveştile pe care le-au spus nu au avut niciun gram de adevăr.
1 din 9

Elena Băsescu şi-a inventat studii în America

E cool să-ţi scrie în CV că ai studiat peste hotare. În plus, când eşti mezina preşedintelui şi europarlamentar este musai să fie aşa. Pentru că nu îndeplinea aceste condiţii, Elena Băsescu şi-a trecut în CV, la studii, o diplomă de absolvire a univeristăţii James Madison University din Statele Unite. Fapt neconfirmat de oficialii universităţii: "Elena Băsescu a fost student part-time la James Madison University în timpul semestrelor din toamna lui 2002 şi primavara lui 2003. Ea nu a obţinut o diploma JMU. Acest student s-a înscris la nouă ore-credit pentru ambele semestre, din toamna lui 2002 şi primavara lui 2003. JMU consideră că un student este full-time când se înscrie la 12 ore-credit sau mai mult", se arată în răspunsul oficial al Universităţii James Madison din Statele Unite trimis către HotNews.ro.
15 Noiembrie 2011
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ion pe 16 Nov 2011, 17:55
    ....

    Daca nu intra basescu in politica stie el cum a intrat "vedeta"asta era o modesta lustruitoare de catarg marinaresc pe litoralul marii negre.

    4
    0

  • Iuliana-Eire pe 16 Nov 2011, 12:36
    EBA

    Asta e vedeta ??? Vai de sufletul ei ! Cu asa vocabular (al ei personal) da poti spune ca e vedeta in "SUCCESURI IN PROIECTURI "si pentu aia care "NU VOR SA VORBESC CU MINE " ,da ,asa este .

    6
    1

  • ella pe 15 Nov 2011, 08:39
    iar vedete

    Si ce mult ma intereseaza inventiile vedetelor "inventate" de domniile voastre. Mai cautati, poate mai gasiti si alte vedete...

    9
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod