România: 7 vedete "uşuratice"

Dragostea e mare printre vedetele de la noi. Le place sexul, distracţia şi, mai ales, le plac bărbaţii cu potenţial - fie el financiar sau nu. Vorbim astăzi despre 7 dintre starletele de la noi care nu s-au sfiit să-şi împărtăşească sentimentele "sexuale" cu mai mulţi parteneri. Ba mai mult decât atât, există cazuri de duduiţe care au explicat cu lux de amănunte ce s-a întâmplat. Să vedem despre ce este vorba:
1 din 8

Moni Gabor, sex pe două continente

După ce s-a îndrăgostit şi căsătorit cu Irinel Columbeanu, bărbatul care a transformat-o în doamna Monica Columbeanu, băcăuanca şi-a luat zborul. La început, aproape de casă, seducându-l pe Voicu Pânzar - Ricky Martin de România - care pe vremea respectivă era şoferul familiei. Chiar dacă ea nu a recunoscut niciodată această idilă, bărbatul a lăsat să se înţeleagă că aşa s-a întâmplat şi a arătat şi o serie de sms-uri pe care le-a primit de la Monica Gabor. Terminată şi această idilă, Moni s-a reorientat dar, de această dată, departe, peste Ocean. A intentat divorţul, s-a luptat pentru custodia Irinei, dar acum a abdicat. A plecat în America, la iubitul milionar şi asiatic, de unde se va întoarce undeva în octombrie.
9 August 2011
 

Comentarii (12)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maria 22 pe 20 Mar 2012, 03:11
    nu o consider pe zavoranca o pitipoanca

    nu cred ca tot ce zboara se mananca in cazul ei ,nu putemsao comparam pe zavoranca care a trecuta printro trauma sa i spun asa ,cu .... alta care chiar ea a rec ca drege ca face ,io nu judec doamne ferste ,dar totusi,zavoranca nu face parte din acest grup

    1
    0

  • fredy87 pe 11 Sep 2011, 00:07
    zdrenta

    dupa ce k Irinel a salvato de o plecare la prostitutie afara, acum mai face si figuri Zdrenta

    2
    3

  • alexa pe 23 Aug 2011, 08:47
    REALITARTEA

    OAMENI BUNI ASTA ESTE ROMANIA IN CARE TRAIM ASTAZI DAR PE CARE O PUTEM SCHIMBA DOAR SA VREM!!!

    5
    1

  • badangel pe 12 Aug 2011, 13:58
    ..."vedete" si "talente"

    Din pacate aceste "vedete" ne iununda programele romanesti, facandu-si aparitia la mai mult de 70% dintre emisiuni ..si ciudat, sunt foarte apreciate de catre telespectatori pentru remarcabilul "talent" de care dau dovada...

    3
    2

  • megutz pe 10 Aug 2011, 14:58
    38

    38 de ani Oana zavoranu? wow

    3
    4

  • ay pe 10 Aug 2011, 11:13
    asta da publicitate

    mai dar ce imagine promovati pentru romania?????????pina acum eram saraci si milogeam la toate portile...acum am ajuns sa fim cunoscuti datorita VIP urilor de doi bani.....femei fara talente si tupeiste care duc de nas barbatii,frumoase de tuna si ajung staruri in pornografie ...si care le intrece pe toate daca indraznim sa avem opinii ni se da peste nas cu expresii...."vii ciuda?...esti inhibata...esti urita si batrina....etc!!!!treziti/va doamnelor!

    7
    1

  • Dyutza_003 pe 9 Aug 2011, 21:51
    ...

    Nici eu nu inteleg pentru ce sunt numite ,,vedete" pitipoancele astea fara creier. Frumusete artificiala, nu prea sunt inteligente, sau cel putin, nu par a fi, n-au nici un talent recunoscut. Zavoranu e locul 1, dupa ea vine Dragusanu, parerea mea.

    6
    2

  • eva pe 9 Aug 2011, 20:59
    parere

    Bravo Monica de ce nu.Stati putin va este ciuda.

    4
    7

  • anna.anna pe 9 Aug 2011, 14:37
    foarte adevarat

    foarte bun articolul mai ales monica columbeanu si bianca draguseanu....dar zavoranca le intrece pe toate, aia e mama lor

    11
    3

  • Catinca pe 9 Aug 2011, 09:20
    Mda.

    Mi se pare o prostie tot ce ati scris . Or fi usuratice dar care e problema voastra ? Fiecasre om e liber sa fie pe interes sau nu , sa fie prost sau urat sau cum ar fi .

    11
    19

  • magda pe 9 Aug 2011, 08:45
    ALEARGA DOAR DUPA BANI SI SEX !

    Si celebritate,de ce sunt vedete?ce talente au?daca nici prin prestatiile sexuale,cum sa devina cunoscute?si,din pacate sunt promovate si sunt multe,adevaratele talente,putine,nu sunt bagate in seama.

    18
    3

  • ANA pe 9 Aug 2011, 01:28
    USURATICE, NU ! PROASTE ,DA !!!!!

    TOATE CELE 8 DE MAI SUS SUNT DE O PROSTIE RARA !! GREU DE GASIT ASA CEVA ! FRUMUSETE ZERO, ALEARGA DOAR DUPA BANI SI SEX !

    20
    10

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod