România: 7 vedete care şi-au vândut sufletul pentru succes

În viaţă, indiferent de poziţie, de statut, de funcţie sau educaţie, fiecare dintre noi este pus în situaţia de a face un compromis. Discutabile sunt motivele pentru care ajungem în această situaţie şi natura compromisului pe care suntem dispuşi să-l facem. Să nu crezi, însă, că aceste lucruri sunt valabile doar în cazul anonimilor. Vedetele, căci la ele ne raportăm multe dintre noi, sunt în aceeaşi situaţie sau mai rău de atât, tocmai din cauza expunerii excesive de care au parte.

Dacă facem un inventar riguros al personajelor care se perindă prin mondenul românesc, vom descoperi destule exemple numai bune de analizat. Astăzi ne vom ocupa de 7 astfel de situaţii.
1 din 8

Gabrielei Vrânceanu-Firea, alegerile din viaţa personală i-au transformat cariera

Fosta jurnalistă de la Antena 3 este exemplul de profesionist care, din dragoste, a făcut compromisul extrem în carieră. Obişnuit fiind cu postura de ziaristă serioasă al Gabrielei Vrânceanu-Firea, publicul a fost şocat să descopere trecerea ei rapidă în zona mult mai facilă a mediei româneşti, la cârma unui show de duminică, "Gabi Firea show", difuzat de Antena 1. Hotărârea ei de a părăsi segmentul care a consacrat-o are strânsă legătură cu faptul că, după 9 luni de la moartea soţului după care a suferit foarte mult, decide să se căsătorească şi mai apoi să rămână însărcinată cu primarul din Voluntari, Florentin Pandele. Categoric această acţiune personală i-a afectat imaginea, credibilitatea ei fiind în cădere liberă. Cea mai bună alegere ca să-şi salveze cariera a fost, evident, compromisul de a o coti spre altă zonă, divertismentul, compatibil cu statutul pe care îl are astăzi, acela de personaj monden.
1 Martie 2012
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Taraxacus pe 4 Mar 2012, 10:48
    Dispretul

    Daca mai era nevoie, inca o dovada. Romanii sunt un popor de prostani, de multi prosti adunati la un loc. O noua dovada este filmuletul postat de Capatos cu boc in curu' gol. Daca va inchipuiti ca exista 1 la mie sansa ca cineva sa-l filmeze pe boc in curu' gol cat inca era premier, sunteti prosti cu P mare. Un prim ministru nu se duce sa faca exercitii la orice sala, nu calatoreste neinsotit de garzi de corp ca doar de asta noi contribuabilii platim SPP-ul. Daca va inchipuiti ca Capatos a facut asta de capu' lui, iar va dezvaluiti prostia. Ce a insemnat acest film? Ei bine, boc cel mic in momentul cand nu s-a mai vazut mare a spus: basecule si voi cei care l-ati votat pe bashina imparat, eu, VA ARAT CURU'. O saptamana toata lumea si toata media a vorbit de curu' lui boc... De ce nu a fost gasit cel care a facut filmarea?, de ce nu a fost sanctionat cel care raspundea de securitatea primului ministru? ca doar avem un serviciu de informatii f performant. De ce nu s-a facut expertiza filmului ca in cazul lovirii copilului de catre bashescu, de ce nu au aparul cei care il lingeau ana pe basescu sa spuna: uite un pixel albastru.... Ei bine de aia, pt ca meritati! v-a luat din salarii, v-au alungat copiii si pecialistii pe alte meleaguri, v-au taiat pensiile, v-au lasat fara medicamente, fara ajutor social si tot l-ati votat pe basina imparat si daca va candida la anul tot pe el il veti vota.... mi-e sila ca sunt parte din acest popor dar nu seman cu niciunul care l-ati votat pe basina, o sa spuneti ca nu e altul mai bun, eu va spun ca si un caine comunitar voi vota numai sa sacapam de el dar de blestemul securitatii nu vom scapa niciodata pt ca tradarea e la mare pretz, si e o tradare genetica, multi o fac fara sa fie platiti, suntei mai josnici ca Iuda.

    1
    0

  • Taraxacus pe 4 Mar 2012, 10:29
    Proshtii de romani

    Au vandut pt ca a avut cine sa cumpere, un popor de prostani, asa sunt romanii, va place sa spuneti ca avem realizari pe plan stii tific etc dar cati sunt? sunt 1% din cei 10% care au ceva minte. Aceste "vedete" mai intai si-au vandut trupurile si apoi sufletele, sunt in stare sa-si vanda si cadavrele parintilor numai sa ajunga pe sticla si sa fie aclamate, doar sunt cele mai rasarite dintre proshti. de ce nu spuneti ce au fost fiecare inainte de a ajunge "vedete"... si mai dati si poza asta horor cu moaca aia de cauciuc a minodorei.... si va mai credeti jurnalisti , habar nu aveti de ce inseamna presa

    1
    1

  • ssablessed pe 3 Mar 2012, 16:41
    critici

    este usor sa spui ca si-au vandut sufletul pt succes. dar stii ce e in sufletul lor? stii ce inseamna sa faci sacrificii?

    2
    2

  • name pe 2 Mar 2012, 16:09
    ..doar o parere ..

    Macar oamenii astia stiu ce inseamna sacrificul.. tu sti? sau tu sti doar sa te uiti intr-un "bol de sticla" si sa comentezi in nestiire de cauza si pentru placerea iubitorilor de scandaluri ..

    4
    2

  • IOANA pe 1 Mar 2012, 19:38
    PRIMARUL PANDELE

    O PERECHE FERICITA CINE CREDEA

    3
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod