România: 6 vedete înviate de scandaluri

După cum ştim, în România există un trend care funcţionează foarte bine... Un nou scandal creează automat o nouă vedetă. O strategie care funcţionează foarte bine, cu rezultate maxime. Există, însă, şi reversul medaliei. Un scandal, o vedetă înviată. Pentru domnii şi doamnele care la un moment dat au fost pe val şi care acum sunt în cădere liberă, o isterie medie este ingredientul clar care le va scoate în faţă. Despre aceştia vom vorbi astăzi, despre cum reuşesc vedetele expirate să revină în actualitate, folosindu-se de acest tertip, considerat de cei mai mulţi ieftin.
1 din 7

Lucian Mândruţă, salvat de amanta

Îţi mai aduci aminte de Lucian Mândruţă, pe vremea când era prezentatorul Observatorului de la Antena 1. Era un crainic, vechi ce-i drept, dar bâlbâit, în permanenţă lăsând impresia că este nepregătit. Cum a reuşit el să iasă din nou la lumină? Folosindu-se, evident, de binecunoscutul scandal amanta. Încă mă gândesc dacă nu cumva a fost fabricat... El, căsătorit fiind şi cu ceva copii la activ, a fost surprins în compania unei tinere blonduţe şi, pentru că a vrut să fugă de la faţa locului, a pornit o cursă nebună pe câmp, în încercarea de a dispărea din calea paparazzilor. Ce s-a întâmplat după? A intrat în grila Antenei 2 cu emisiunea "Nimic important". Acum, se zvoneşte că lucrurile nu stau chiar pe roze şi că urmează să-i fie scoasă emisiunea din grilă. Urmează un nou scandal?
13 Iunie 2011
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ionelala pe 15 Iun 2011, 10:44
    ...

    In fosta familie Varciu situatia divortului a fost convenabila pentru ambii soti...Se poate pune si intrebarea "Cine mai stia si de existenta Adelinei Pestritu????"...deci se pare ca amandoi au avut de castigat de pe urma faimosului divort!

    1
    0

  • Anca pe 13 Iun 2011, 14:40
    ..

    Cine mai este si ciudatul asta ? Cine a facut ''vedeta" un manelist care nici macar nu arata bine ?Un pusti cu tupeu si cu apucaturi de baietas de cartier....Daca astea sunt ''vedetele "in Romania ..........

    2
    0

  • Anca pe 13 Iun 2011, 14:38
    ..

    Oribil acest Mandruta ..E un tip fara sare si piper si fad in ''emisiunea'' pe care o face ..E ATAT DE PLICTISITOR!!Pe la alte emisiuni pe unde a fost invitat(la Gadea -de ex.) n-a reusit sa trezeasca decat nervozitatea prin opiniile pe care le prezenta cu ostentatie si cu aer de om cult... Orbibil!

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod