România: 6 copii secreţi ai vedetelor

Fiecare dintre noi ascundem unul sau mai multe secrete, însă puţini sunt cei care ascund că au un copil. Acest scenariu se întâlneşte destul de des în cinematografie, şi mai puţin în viaţa reală. Ei bine astăzi nu vom vorbi despre ficţiune, ci despre realitate. Vom discuta despre vedetele din România care au mărturisit la un moment dat că au un copil secret.
1 din 7

Cristi Borcea, o fată de 14 ani

Imediat după nuntă, multe s-au spus despre mirele Cristi Borcea. De departe, însă, cea mai mare surpriză a fost secretul dezvăluit de şeful Ligii Profesioniste de fotbal. "Borcea creşte o fată la Monte Carlo. O are din relaţia cu un model. Are 4 copii, nu trei!", a dezvăluit Mitică Dragomir, citat de Libertatea. Aflat în luna de miere, finanţatorul de la Dinamo a negat afirmaţiile lui Dragomir: "Sunt în vacanţă şi nu mă prea interesează ce zice unul şi altul. Asta e caterincă ieftină. Probabil e supărat că n-am făcut nunta la Crystal Ballroom, localul fiului său. Repet, sunt în vacanţă şi nu am chef de astfel de discuţii. Nu e adevărat că aş creşte o fată la Monte Carlo".

3 Septembrie 2011
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • klaw pe 15 Sep 2011, 21:05
    ...

    frate vedetele fac ce vor. nu trebuie sti dea tie explicatii. o data ce nu te-au deranjat cu nimic, tu de ce le deranjezi? spre ex. florin piersic daca omu` a mai vrut un copil a infiat sau alt ex florin busuioc daca baiatul lui este dependent de etnobotanice care e treaba voastra? aveti ceva impotriva lui? sau faceti discriminari?

    2
    0

  • m69 pe 5 Sep 2011, 01:13
    asa da..asa nu..

    Cine esti dumneata..sa stii ce e bine si ce-i rau pentru alta persoana? Siropisme c u obligatii morale, adevarata fericire si alte chestii de genul asta merg in telenovele. Cunosti situatia? Cred ca nu , asa ca nimic nu-ti da dreputul sa judeci. Asta o face doar bunul Dumnezeu!

    3
    1

  • Maria pe 4 Sep 2011, 12:15
    Asa da, asa nu

    Felicitarii si toata stima pentru Florin Piersic a demonstrat ca nu este numai un mare actor ci si un mare OM ! Iar Mirabela Dauer nu are nici o scuza ca nu a incercat imposibilul pentru a-si apropia singurul fiu pe care il are cu atat mai grav este faptul ca sunt concitadini si nu se vad. E obligatia ta morala Mirabela sa-l cauti si sa-i ceri iertare, atunci vei intelege ce este adevarata fericire.

    0
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod