România: 5 dive care s-au reinventat după divorţ

Oamenii sunt obişnuiţi şi se aşteaptă ca, odată divorţate, femeile să cadă într-o depresie fără sfârşit. Ce-i drept, multora li se întâmplă acest lucru, însă sunt destule femei care reuşesc să se ridice şi să meargă mai departe, poate mai bine decât au făcut-o atunci când erau căsătorite.

Divorţurile din ultima perioadă din lumea mondenă şi ceea ce s-a întâmplat cu persoanele implicate sunt exemple clare care vin să demonstreze cele spuse mai sus.
Vom discuta astăzi despre femei care au reuşit să demonstreze că un divorţ nu este o boală incurabilă. Nici uneia dintre doamnele despre care vom discuta în continuare nu i-a fost uşor, însă astăzi rănile sunt închise.
1 din 6

Mihaela Borcea nu se uită înapoi cu mânie

Fosta soţie a acţionarului de la Dinamo, cu care a fost căsătorită mai bine de 22 de ani, a fost obligată de destin să treacă prin două mari şocuri anul acesta. Unul a fost divorţul, iar celălalt căsătoria fostului ei soţ cu Alina Vidican, cea care i-a fost amantă 8 ani de zile. Chiar şi aşa, pe toată perioada scandalului, Mihaela Borcea a ţinut capul sus, nimic din comportamentul ei nu a demonstrat că este o femeie distrusă, o femei fără speranţă. Acelaşi lucru se întâmplă şi astăzi, la aproape 6 luni de la divorţ. Zilele trecute, Mihaela Borcea şi-a lansat o carte în care învaţă femeile cum să slăbească sănătos, salonul îi merge foarte bine, anunţă şi o participare la "Dansez pentru tine" şi, înainte de toate, reuşeşte încă să vorbească foarte frumos despre fostul ei soţ. "Am avut un bărbat frumos, deştept cu care am trăit 22 de ani. Asta este. Eu am luptat mult să îmi păstrez familia. Orice femeie deşteaptă îşi dă seama când este înşelată. M-am gândit la familie, întotdeauna, iar asta înseamnă copii şi soţ. Nu poţi să ţii cu forţa un om care este îndrăgostit de altcineva. Eu port şi acum verigheta pe deget şi inelul primit de la Cristi când am împlinit 20 de ani de căsnicie", spunea fosta doamnă Borcea într-un interviu pentru Antena 1.
Mai mult decât atât, Mihaela Borcea, o femei cu probleme de greutate acum câteva luni, arată astăzi senzaţional, reuşind să slăbească peste 10 kilograme.
11 Noiembrie 2011
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • tote marieta pe 13 Nov 2011, 08:32
    DIVE

    Ce descoperiri au facut aceste femei?Nu ne mai credeti o tara de prosti sau atat va duce pe voi capul de scoateti asemenea subiecte?sunt atea subiecte interesante pe care nu le abordati,din lipsa de stiinta/sau prostie?

    2
    4

  • Narcis pe 12 Nov 2011, 10:22
    mihaela tiganu "diva"?

    "Dive"? Cum puteti sa le numiti dive pe Pestritu si pe jegul uman numit miahaela tiganu? Chiar ne batem joc de limba roman?

    3
    6

  • Maya pe 11 Nov 2011, 18:43
    Mihaela Borcea nu se uită înapoi cu mânie

    Am divortat si eu acum 1 an si pot spune ca nici eu nu ma uit inapoi cu manie. Care ar fi motivul? Sunt aceeasi femeie: desteapta, frumoasa si merg inainte fara regrete. Simt doar putina tristete cand ma gandesc cat am luptat pentru ca mariajul sa nu se destrame. Am hotarat de comun acord ca nu ne mai dorim acelasi lucruri impreuna. Asta a fost tot. Acum tinem legatura, suntem in orase diferite si vreau sa va spun ca il respect si ii doresc tot binele din lume. Cand ne este greu sau suntem obositi, ne sunam si stam 10 minute de vorba. Prietenele ma invidiaza, amicii spun ca nu inteleg de ce nu ne casatorim iar. Concluzia: nu ne uitam inapoi cu manie, caci a ramas respectul si...PRIETENIA!

    2
    2

  • georgescu_elenasorin pe 11 Nov 2011, 11:00
    termenul DIVA

    DIVE???????????? Definiti cuvantul DIVA,sigur nu se aplica in acestecazuri.

    3
    5

  • rozi pe 11 Nov 2011, 10:10
    Superba!

    Da, superba femeie, Lorelei, nu cred ca ai dreptate, te poti reinventa si fara o caruta de bani ...Imi place mult de Mihaela Borcea !

    5
    4

  • Lorelei pe 11 Nov 2011, 02:42
    dupa divort

    este usor sa te reinventezi cu banii obtinuti in urma divortului :) ba sa mai ai si tupeul sa declari cate chestii grozave faci singura

    7
    4

  • SOTII sau sotiile pe 11 Nov 2011, 00:00
    PERSOANE PUTERNICE?

    http://romaningermania.ro/de-ce-unele-persoane-au-nevoie-sa-controleze-permanent-viata-altora/ dar sunt si unii care asteapta sa fie "condusi", se complac sa fie in umbra sotului sau sotiei sau...

    3
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod