România: 10 vedete care vorbesc aiurea

Ne-am obişnuit cu gafele pline de floricele şi artificii ale vedetelor de la noi, însă, chiar şi aşa, reuşesc de fiecare dată să ne uimească cu noi declaraţii. Este şocant să vezi cum oameni care par normali la cap reuşesc să depăşească cu mult limita penibilului. Astăzi avem câteva exemple elocvente.
1 din 11

Dani Oţil, urmărit încă de Daniela Crudu

Iubitul matinal al Mihaelei Rădulescu a trecut cu greu peste despărţirea profesională de asistenta Daniela Crudu. Melancolic din fire, prezentatorul de la Antena 1, spunea acum câteva luni: "pe vremea Danielei Crudu primeam multe scrisori din puşcărie, acum am scăpat".
13 August 2011
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ligia pe 18 Aug 2011, 09:07
    Scarba

    Fratilor, mie mi s-a facut o scarba dupa aces articol...simt ca nu voi mai avea pofta de mancare cel putin o spatamana. Oare cat de scarbosi putem fi, sa le mai si tinem isonul unor ratati bolnavi la cap?! voi chiar nu realizati cat de deplasati sunt oamenii astia? pai asta ne trebuie noua in fiecare zi? oana zavoranu care vorbeste atat de vulgar si nu stie cum sa fie mai penibila? si mama ei, o mama care isi face copilul tarfa in loc sa mai faca o ultima incercare de a potoli(ca de educat cam tarziu)? sau nebuna aia de nevasta a lui iurie care s-a sclerozat mai tare decat el saracu? sau frustrata aia de dragusanca? nu, refuz sa mai insir nume si descrieri a unor persoane care nu merita atata atentie. oricum sa va fie rusine pentru astfel de articole si pentru faptul ca nu tineti deloc cont de rugamintile repetate ale cititorilor de a opri aceasta publicitate infecta!

    3
    0

  • dora pe 16 Aug 2011, 12:04
    pt. autoare

    draga autoare a articolului; cu toate ca sunt de acrod cu cele mai multe dintre cele insirate, comentariile sunt, intr-adevar, de prisos. dar la dani otil - si nu sunt o fana a lui - ai cam pierdut subtilitatea declaratiei ... in rest ... dragusanca e dusa rau cu capul daca ea crede ca 90% dintre romance au silicoane ?!?!!?

    3
    0

  • andreia.m pe 14 Aug 2011, 20:41
    dar si autoarea o da in balta

    citez: "Inna, obosită de statul pe care-l are" de cand are Inna stat, duduie Ileana Voicu Ghinea?

    3
    0

  • Mara pe 13 Aug 2011, 17:38
    Si astia cine sunt?!?!?!

    Cine sunt toti astia!?!? Ca n-am auzit de vreunu sa fi facut ceva cat de cat demn de mentionat!? De ce au ei statutul de "vedete"? In afara de sarmanul Iurie Darie, n-am auzit de nici unu!! Incredibil cate nulitati se preinda prin viata romaneasca....

    5
    0

  • klaw pe 13 Aug 2011, 15:09
    oana zavoranu

    nu cred ca mai exista vreun ziar, revista sau emisiune fara subiectu` oana zavoranu

    5
    0

  • Hayat pe 13 Aug 2011, 13:53
    tonciu

    nasoasa asta de ce e "vedeta"? si proasta gramada si urata! Ce se promoveaza, mai romanilor? Unde sunt adevaratele valori???

    12
    0

  • fadsfsd pe 13 Aug 2011, 13:31
    Cine ce

    Da cred ca e prea cineva cumba undeva

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod