Rockeriţă la 70 de ani: Helen Mirren, senzaţia serii pe Broadway

Cu un look inspirat de Angus Young, legendarul chitarist al trupei AC/DC, actriţa britanică a fost în centrul atenţiei la un eveniment organizat duminică.

Helen Mirren a câştigat în 2007 premiul Oscar pentru interpretarea execepţională a rolului Reginei Elisabeta a II-a. Dar, deşi a demonstrat că poate întrupa la perfecţie toate calităţile suveranei britanice, ea nu şi-a pierdut spiritul rebel şi plăcerea de a renunţa la etichetă şi de a sparge tiparele sociale.

Actriţa britanică în vârstă de 70 de ani a renunţat duminică seară la look-ul ei obişnuit pentru o ţinută mai puţin protocolară, inspirată de Angus Young, de la AC/DC, şi a făcut senzaţie pe covorul roşu la premiera muzicalului  School Of Rock", găzduit de Winter Garden Theater, din New York.

Helen Mirren a purtat un blazer negru, cămaşă albă şi o cravată mov, cu nodul slăbit, dar în locul pantalonilor scurţi cu care Angus şi-a câştigat renumele pe scenele din toată lumea ea a optat pentru o fustă neagră trei sferturi cu buzunare.



Nu numai că a avut o ţinută rock, dar vedeta a avut şi atitudine de rockeriţă adevărată: ea a pozat amuzată în timp ce scotea limba şi făcea cu degetele celebrul "V".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod