Robin Williams

Robin Williams, agonia unei minţi devastate de boală: Mărturia tulburătoare a soţiei lui

Robin Williams ?i Susan Schneider
Susan Schneider a povestit calvarul prin care a trecut Robin Williams înainte de a-şi lua viaţa


După moartea sa, medicii legişti au constatat că o concentraţie mare de corpi Lewy în amigdală îi provocau paranoia acută şi "răspunsuri emoţionale patologice".

"Cât aş vrea să fi putut şti de ce lupta, că nu a fost o slăbiciune în inima lui, în spirit, sau caracter", a spus Schneider Williams. De-a lungul următoarelor luni, Williams a suferit de atacuri de panică şi pierderi de memorie.

Se lupta să-şi amintească replicile în timpul filmărilor pentru "Night at the Museum 3". Starea sa fizică şi mentală s-a deteriorat simţitor, iar Schneider Williams a constatat ea însăşi din ce în ce mai mult imposibilitatea de a-i estompa anxietăţile şi neliniştea.

"Robin îşi pierdea minţile şi era conştient, în acelaşi timp. Vă puteţi imagina durerea pe care a simţit-o el când simţea că totul în mintea lui se dezintegrează? Şi nu dintr-o cauză detectabilă pe care s-o înţeleagă? Nici el, nici altcineva nu ar fi putut să oprească un galop atât de orbil al bolii - nici inteligenţa, nici dragostea nu puteau să strivească boala", scrie văduva actorului.

"Robin Williams repeta: <<Vreau doar să-mi repornesc creierul>>", mai scrie Schneider Williams.

"Nu cred că medicii ar fi putut face ceva.
S-ar fi prelungit agonia lui Robin, în timp ce el ar fi devenit cu siguranţă unul dintre cei mai cunoscuţi pacienţi pe care s-ar fi făcut teste cu noile medicamente şi studii clinice în curs de desfăşurare"
, a adăugat văduva lui Robin Williams.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Octombrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod