Rihanna uimeşte iar: Cum să porţi o rochie neagră lungă şi o şapcă de baseball

Artista originară din Insulele Barbados a reuşit din nou să iasă în evidenţă. Chiar dacă show-ul de televiziune pe care l-a promovat intens nu are mare succes în Anglia, ea nu trece neobservată. Ultima sa apariţie la Londra a stârnit o mulţime de comentarii, după ce Rihanna a ieşit pe stradă într-o rochie neagră lungă şi semitransparentă, încălţată cu ghete cu talpă groasă şi purtând pe cap o şapcă de baseball. Iar pe deasupra mai avea şi o geacă verde...

Rihanna a fost aleasă drept vectorul de imagine al show-ului "Styled To Rock", difuzat de postul Sky Living, şi în care mai mulţi designeri tineri, aflaţi la începutul carierei, se întrec în a crea cele mai frumoase pentru vedeta americană. Deşi cântăreaţa a promovat bine emisiunea, ratingul primelor ediţii n-a fost la nivelul aşteptărilor, remarcă jurnaliştii de la Daily Mail.

Cu toate acestea, Rihanna rămâne un star care atrage toate privirile. Mai ales când se îmbracă atât de ciudat încât chiar demonstrează că are nevoie de ajutorul urgent al unui stilist. Ea a purtat o rochie neagră, subţire şi lungă, prin care se întrezărea lenjeria intimă de acceaşi culoare, la care "a asortat" o pereche de ghete şi o şapcă, o geacă verde din piele şi o geantă bej pe care o purta în mâna dreaptă.

Rihanna a fost aşteptată la intrarea în hotelul din centrul Londrei de o mulţime de fani zgomotoşi, pe care ea i-a salutat zâmbind înainte de a intra în clădire, notează Daily Mail.

Cântăreaţa se află în capitala Marii Britanii pentru a susţine un recital, alături de alte staruri, la ceremonia de încheiere a Jocurilor Paralimpice 2012, rezervată sportivilor cu handicap fizic. Potrivit jurnaliştilor englezi, ea va cânta alături de grupul Coldplay.

Rihanna nu este la prima apariţie în care şochează cu vestimentaţia sa. În martie, ea a mers la un restaurant din New York într-o ţinută extravagantă, care îi lăsa sânii la vedere. Ea purta bocanci, blugi şi un pulover decupat de la piept până la brâu, prin care i se puteau vedea clar sânii.
După ce a realizat că toţi clienţii o priveau insistent, ea şi-a acoperit pieptul cu mâinile în momentul în care a părăsit restaurantul.

Foto: Daily Mail

1 din 7

31 August 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Usjs pe 31 Aug 2012, 18:28
    Uimitor

    UIMiTOR uimitor

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod