Richard Gere, un "bătrânel" simpatic: Starul arată ca un pensionar liniștit

Acesta este cu adevărat Richard Gere: Bărbatul care cucerește inimile femeilor este la fel de șarmant și la 65 de ani


Richard Gere dovedește și în acest lungmetraj că este un actor versatil, care se poate transforma până la identificarea totală cu personajul său. Iar acest talent l-a pus uneori în situații neașteptate. Anul trecut, o turistă din Franţa care a văzut un cerşetor scotocind prin pubelele din New York i-a oferit acestuia felii de pizza, fără să îşi dea seama că persoana în cauză era actorul Richard Gere care turna o scenă de film.

Karine Valnais Gombeau, o franţuzoaică în vârstă de 42 de ani, se afla în apropiere de gara Grand Central din Manhattan și a văzut un bărbat cu un fes tras până la nivelul sprâncenelor, care scotocea prin pubele.
Turista ieşea dintr-o pizzerie cu soţul ei şi fiul lor în vârstă de 15 ani şi a decis să ofere acelui "cerşetor" feliile rămase din pizza lor de dimensiuni pantagruelice.

Richard Gere nu a ezitat şi a întrebat-o ce se afla în sacoşa pe care i-o oferea acea femeie.

"Am încercat să îi spun în engleză, dar mi-a ieşit pe jumătate în franceză. I-am spus: «Je suis desolée, but the pizza is cold» («Îmi pare rău, dar pizza este rece»)", a declarat Karine Valnais Gombeau pentru publicaţia americană The New York Post. "El mi-a răspuns: «Mulţumesc, Dumnezeu să vă binecuvânteze!»", a adăugat ea.

Turista franceză a părăsit zona fără să ştie că a oferit resturi de pizza unui star hollywoodian şi fără să ştie că era vorba de filmările pentru noul lungmetraj cu Richard Gere, intitulat "Time out of Mind".
Karine a descoperit acest lucru abia după două zile, când s-a recunoscut într-o fotografie publicată de New York Post.
"A fost ceva magic, e incredibil că poate să se întâmple aşa ceva. Cred că (el) este foarte frumos, chiar şi la vârsta lui", a adăugat turista franceză.

Actorul filma atunci pentru pelicula "Time Out of Mind", producție ce spune povestea unui bărbat fără adăpost care încearcă să reia legătura cu fiica sa.

Richard Gere s-a despărțit de cea de-a doua soţie, Carey Lowell, în vârstă de 53 de ani, după un mariaj care a durat 11 ani. Cei doi au împreună un fiu, Homer, şi deţin împreună un complex hotelier de lux - Bedford Post Inn, notează Mediafax.
El a fost căsătorit şi cu top-modelul Cindy Crawford, din 1991 până în 1995.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Martie 2015
 

Comentarii (1)


  • SaS pe 4 Mar 2015, 20:42
    Parere

    Timpul bate filmul. Au trecut anii.... Ramane un actor de OSCAR.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod