Relaţia dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav: iubire adevărată sau marketing?

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au petrecut o mini-vacanţă împreună la Roma, acolo unde au fost filmaţi şi fotografiaţi de paparazzii de la Cancan.

Dacă cele două vedete au negat, iniţial, că ar avea o relaţie, acum, după ce s-au întors de la Roma şi au apărut imaginile cu ei doi sărutându-se şi ţinându-se de mână, au fost nevoiţi să recunoască faptul că formează un cuplu.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav spuseseră că pleacă în Italia pentru un proiect profesional comun, dar paparazzii de la Cancan s-au dus după ei, iar din cauza fotografiilor şi filmuleţelor apărute în presă, cei doi iubiţi nu au mai putut să ascundă relaţia pe care o au.

Până aici, toate sunt bune şi frumoase, însă gurile rele au început să-i bârfească pe cei doi. Faptul că Victor Slav este sub contract cu Pro TV, iar tabloidul Cancan şi emisiunea Cancan TV fac parte tot din trustul Media Pro le-a aprins multora imaginaţia. Unul dintre cârcotaşi este Carmen Pleşea, care spune că nu există nicio relaţie între Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, ci acest cuplu a fost creat de trustul Media Pro, pentru audienţă. „Ce făcătură de doi lei cu Bianca şi Victor. Aia cu Bote a mai păcălit câţiva, dar asta e pentru mai mult decât naivi. Ce «surprinşi» au fost amândoi când au aflat că au imagini cu ei din Italia“, a scris Carmen Pleşea, pe contul ei de Facebook.

Spusele lui Carmen Pleşea sunt completate de imaginile de la Roma, în care parcă Bianca şi Victor se sărută special pentru a fi fotografiaţi de paparazzii. Mai mult, la întoarcerea în ţară, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au fost surprinşi de reporterii Cancan la un restaurent de lux din Capitală. „Până acum nu ştiau nici măcar prietenii noştri nimic, nici familia“, a spus Victor Slav, când a fost întrebat de ce nu a vrut să recunoască faptul că Bianca Drăguşanu îi este iubită. „Mi-am găsit fericirea şi liniştea. Acum sunt cea mai fericită“, a adăugat Bianca.

Zvonurile conform cărora trustul Media Pro a creat acest nou cuplu monden vin la trei luni după ce Peter Imre îl acuza pe Adrian Sârbu că a vândut imaginea Nicoletei Luciu pentru audienţă. „Cât de jos poate să coboare proprietarul unui trust de presă care-şi vinde vedeta pentru senzaţional, pentru audienţă de câteva zile? Nicoleta lucrează pentru un trust de presă unde a devenit vedetă, vorbesc despre trustul lui Adrian Sârbu, ca să nu fie confuzie. Vânătoarea de bani şi audienţă a lui Sârbu pentru mine este dezgustătoare şi ar trebui să dea de gândit tuturor care lucrează în trustul Pro. Pe Nicoleta a înfuriat-o faptul că astfel de imagini apar cu soţul ei la un post TV unde ea a dat exclusivitate pentru nunta ei, a făcut tot ce i-a stat în putinţă ca să crească audienţa, ratingul şi banii şi acel trust a făcut-o de minune fără să le pese o secundă“, spunea Imre în luna octombrie a anului trecut, după ce revista Ciao a publicat mai multe poze în care Zsolt Csergo era surprins în timp ce îşi bătea amanta.

23 Ianuarie 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sa fim seriosi pe 23 Ian 2013, 16:57
    trebuie sa

    bubui de prostie sa nu vezi ca e numai marketing. nu s-ar uita victor la bianca niciodata.

    6
    1

  • RoMania pe 23 Ian 2013, 12:55
    Hai RoMania.....

    .....doamne cata INTELIGENTA si VEDETISM poti sa ai daca PORTI OCHELARI ......ORICAND SI ORIUNDE !!!

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod