Reacția incredibilă a lui Nicu Covaci la aflarea veștii că Sergiu Nicolaescu a murit

Nicu Covaci a pierdut, la sfârșitul anului trecut, procesul intentat lui Sergiu Nicolaescu, pe motiv că acesta a folosit pe coloana sonoră a filmului “Nemuritorii”, fără a-i cere dreptul, compoziții muzicale ale cântărețului.

Citiți și:

Biografie: Sergiu Nicolaescu, roluri antologice și filme mari

Cele mai importante filme ale lui Sergiu Nicolaescu - VIDEO

Mircea Diaconu: "Ultimul discurs al lui Nicolaescu a funcţionat ca o premoniţie

Faptul că Sergiu Nicolaescu a murit nu l-a sensibilizat pe Covaci, acesta declarând că nici după decesul regizorului nu va renunța la proces. "Să îl ia mama dracului. Câtă iubire i-am purtat de-a lungul anilor, cu atât mai mult m-am convins că a fost un om lipsit de caracter.

Am să îi atac firmele! Trebuie să vorbesc cu avocații mei, pentru că nu obișnuiesc să mă dau bătut. Omul ăsta îmi datora 800.000 de euro. Fiind securist, în gașcă cu mârlanii și mitocanii care conduc țara, nici cei de la Finanțe nu au reacționat. Am trimis experți care au descoperit că are să îmi dea drepturile de autor pe 40 de ani de zile. A fost mână în mână și cu avocații, m-au scos de pe genericul filmului - un film de succes, de altfel. Nu mai continui... Mesajul meu este că nu mă dau bătut!", a spus Nicu Covaci pentru "Libertatea".

3 Ianuarie 2013
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Georgi pe 4 Ian 2013, 23:46
    etc

    Mi-a crescut de mult par acolo unde zici tu,mai ales ca sunt si maritata ,si cu copil.Nu mi-a placut niciodata trupa phoenix si e treaba mea ce parere am eu despre nicu covaci sau nu.Este un loc public unde imi pot exprima ce parere doresc.Este urat ce face in clipa de fata...daca tu esti mare fan,tine-ti parerea pentru tine si nu te mai lua de altii. Apropo,parinti nu mai am,ca au murit la revolutie.Pentru taranoi ca tine care isi permit acum sa arunce cu vorbe in oameni pe care nu ii cunosc.Rusine!

    2
    2

  • micu pe 4 Ian 2013, 16:55
    covaci

    bai georgi si anonim, asteptati sa va creasca mai intai par la puta si apoi comentati fenomenele dinainte de a fi fost voi proiectati macar .Inca nu aveti capacitatea de a judeca fenomenul "PHOENIX" sau pe cei care l-au generat.Hai sictir inapoi la ţâţă, la supt, daca mama e ocupată, treceţi la tata.

    0
    5

  • Crisss pe 4 Ian 2013, 15:25
    parere

    stie el ce stie,altfel nu ar vorbi.Oricum nu e frumos sa il vorbim de rau pe marele Sergiu Nicolaescu,ca orice om are si bune si rele.E bine si credeti ca a vrut sau si-a dorit el sa fie incinerat?Nu cumva aici e o lucratura ca averea sa sa fie luata de sotie?Cat de mult credeti ca l-a iubit aceasta pe el?Sa fim seriosi!

    0
    4

  • Georgi pe 3 Ian 2013, 19:22
    pfff

    Se vede dupa fata ca e un om avar...a expirat cu trupa aia a lui si cauta sa stoarca bani..Nu pot sa cred cata lipsa de bun simt are...

    4
    3

  • Anonim pe 3 Ian 2013, 18:45
    Boooorimg!

    Mai mult il apreciez pe Nicolaescu decat pe Covaci! Sa se zbata pana moare! Nu face bani cu formatia si gaseste oameni care sa ii goleasca!

    2
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod