Răzvan şi Lidia. O poveste de dragoste care a aruncat în aer două familii!

10 Iulie 2015
Vedeta Antenei 1 a plecat de acasă, părăsindu-şi soţia şi cei doi copii, iar tatăl solistei crede că ea e încă virgină
Răzvan Simion (35 de ani), vedeta Antenei 1, şi solista Lidia Buble (21 de ani) s-au mutat împreună. Deşi încă nu s-a pronunţat divorţul realizatorul TV, acesta a fost fotografiat de paparazzi Click în timp ce intra în apartamentul Lidiei din Bucureşti.

Niciunul dintre cei doi n-a recunoscut oficial faptul că se iubesc. Cu toate acestea, povestea lor de dragoste a aprins imaginaţia publicului.

Răzvan Simion a fost căsătorit vreme de 11 ani şi are doi copii, o fată de zece ani şi un băiat de şase. Soţia lui a intentat acţiune de divorţ, iar bărbatul a anunţat public că se va separa de ea.
Această aventură cu o vedetă a muzicii româneşti îi schimbă profilul de băiat cuminte.
Răzvan a luat-o pe urmele bunului său prieten şi co-relizator de emisiune, Dani Oţil, care s-a impus printr-o imagine de aventurier şi amorez.
Acesta a avut o relaţie de şase ani cu Mihaela Rădulescu, regina neîncoronată a show-bizului din România.
 

Comentarii (12)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Oroles pe 11 Iul 2015, 23:26
  Nimicuri.

  Pff cum mai inventati voi "vedete">si ce ne doare pe noi in pla de asta ca si-a lasat nevasta?ete fleosc.Nu mai promovati maaaa asemenea specimene.Sau de fapt voi luati banii de asa zisele "vedete" sa ai aruncati pe piata??

  1
  0

 • Misu pe 11 Iul 2015, 22:35
  Razvi' si jucaria virjina

  Razvi' o defectat si el jucaria virjina a lu' bunicu 5costalu?!!!

  1
  0

 • Constantina pe 11 Iul 2015, 22:16
  decadenta morala a distrus si imperii...

  Aceste ,,vedete ale imoralitatii" ar trebui tratate la alte televiziuni (serioase) ca exemple negative ,,asa nu." E necesar sa se combata aceste elogii aduse unor astfel de vedete de carton, in emisiuni la fel de superficiale si de morala indoielnica.Ar trebui sa fie chiar o campanie impotriva imoralitatii macar la TV. Ne-am saturat de toate laturile si gunoaiele care invadeaza ecranul tv.

  1
  0

 • Toma pe 11 Iul 2015, 02:28
  se merită

  unul pe celălalt. păcat că sunt la mijloc copii, soții, alte vieți!

  2
  0

 • mimi pe 10 Iul 2015, 20:00
  virgina

  deci asa o fatza si asa poze de virgina are Lidia... Pe de alta parte dracu' s-ar incurca cu una care mai are o haita de frati si surori si penticostali! Pfff!

  4
  1

 • tic tac pe 10 Iul 2015, 18:14
  Ghici cine e prostit?

  Omul asta chiar nu intreaba in stanga, in dreapta...Nu-i miroase situatia ca fiind ciudata? Doi copii isi vad tatal dupa un program pentru ca nasoa(s/l)a nu isi cunoaste lungul nasului si isi baga nasul unde nu-i fierbe oala. Scuzati repetitia dar nu m-am putut abtine.

  0
  1

 • ANUBIS pe 10 Iul 2015, 18:02
  OTRAVA MASS EMDIA

  Din pacate,aceasta otrava necesara, numita mass media,ridica in slavi toate nulitatile si zero-urile din viata publica!In goana dupa stiri tabloide ieftine si de doi bani-orice prezentator e mare vedeta si orice cantareata,e mare regina a muzicii,iar un cuplarai intre doua astfel de personaje,fac deliciul presei si al prostimii!!Dezgustator cum se incearca spalarea creierului cu astfel de mondenitati de doi bani....Jalnica presa,jalnici ziaristi...

  5
  0

 • constantin pe 10 Iul 2015, 16:06
  asa zise Vedete

  sustin si eu punctul de vedere ca sunt facute vedete persoane care nu au nici o personalitate intelectuala,sociala.....dar sunt tatuate si fac poze dezbracate....

  7
  0

 • dana eugenia pe 10 Iul 2015, 13:14
  regina neincoronata ...

  ... a parvenirii ... a rautatii ... a falsurilor (de la corp pana la creier/neuron) ...

  10
  1

 • stefan pe 10 Iul 2015, 08:30
  propunere

  daca: 1.razvan s,e vedeta antena1 2,otil d,aventurier si amorez 3.tiganu m,regina neîncoronată a show-bizului din România propun ca maria lui ionescu sa fie imparateasa pozitiilor sexuale.

  10
  1

 • atentu' pe 10 Iul 2015, 06:30
  Nulitati

  Mama,mama ce-i mai periati ! " Vedeta Antenei 1, regina show-biz-ului din Romanai " !!! Niste nulitati absolute umflate de mass-media !

  29
  1

 • Gheorghe Ungureanu pe 10 Iul 2015, 05:57
  Răzvan și Lidia

  Derbedei ! 10 iulie. Prof. Gheorghe Ungureanu

  19
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod