Radu Vâlcan s-a apucat de kangoo jumps: „Am o instructoare pe măsură“

Radu Vâlcan, interpretul lui Tudor din prima telenovela muzicală romanească, “O nouă viață”, difuzată de postul Acasă TV, s-a apucat de kangoo jumps și mărturisește că face mult sport pentru a avea un tonus bun.
“Cine a zis că bărbații nu știu să țopăie? Cine a zis că baieții nu poa' să țopăie?! Uite că se poate și e foarte mișto!!! Recunosc, am și o instructoare pe măsură, Diana Știrbu”, a scris Radu pe pagina lui oficială de Facebook.

“Determinarea și plăcerea Adelei de a practica această formă de mișcare, pasiunea cu care îmi vorbea mereu de kangoo jumps, curiozitatea, toate acestea m-au convins să încerc kangoo jumps”, a spus Radu Vâlcan.

Radu mărturisește că este mai greu decât și-a imaginat, dar merge cu prietenii, în gașcă, la ore și în acest fel se dublează distracția.
„Cred că este cea mai bună mișcare aerobica pe care am practicat-o până acum. Pentru mine, scopul principal este menținerea unui tonus cât mai bun. Pentru cei care vor să ardă cât mai multe calorii este mișcarea ideală, de asemenea. Îmi place să fac cât mai mult sport, fie că e vorba de jogging, kangoo, fotbal sau că dau o fugă până la sală...importantă este mișcarea”, a adăugat Radu Vâlcan.
25 Martie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod