Protestul lui Tom Cruise: Starul a înapoiat Globurile de Aur pe care le-a câștigat

Actorul a returnat trofeele Globul de Aur pe care le-a primit de-a lungul carierei, în semn de protest față de lipsa de diversitate din cadrul Asociației Presei Străine de la Hollywood.
Controversa starnita de Asociatia Presei Straine de la Hollywood (HFPA) continua sa provoace reactii. Tom Cruise este cel mai recent star din lumea filmului care ia atitudine in acest caz. El a inapoiat cele trei trofee Globul de Aur pe care le-a castigat dupa ce NBC a anuntat ca nu va mai transmite gala HFPA din 2022, relateaza People.

Actorul in varsta de 58 de ani a primit Globul de Aur pentru cel mai bun actor in filmele „Born on the Fourth of July” (1990) si „Jerry Maguire” (1997), precum si pentru cel mai bun actor in rol secundar in „Magnolia” (2000).

Criticile la adresa HFPA, alcatuita dintr-un grup restrans de jurnalisti din toata lumea care decide nominalizarile si castigatorii premiilor Globul de Aur, au izbucnit in luna februarie, dupa ce cotidianul Los Angeles Times a dezvaluit ca in randul organizatiei nu exista niciun membru de culoare.

Tom Cruise o urmeaza pe Scarlett Johansson


Cruise a avut cea mai puternica reactie la adresa HFPA, dupa ce mai multi actori au cerut industriei filmului sa se delimiteze de asociatia care acorda Globurile de Aur pana cand vor fi aplicate reforme eficiente in cadrul organizatiei. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod