Carmen Iohannis

Profa de gaşcă: Carmen Iohannis, într-un clip pe Facebook, conduce o maşină decapotabilă în care sunt şi trei eleve - VIDEO

Soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, apare într-un clip postat pe Facebook, alături de trei eleve din clasa ei, plimbându-se într-o maşină decapotabilă la Cisnădioara şi ascultând muzică.

Clipul a fost postat pe Facebook de una dintre elevele lui Carmen Iohannis, ea fiind profesoară de limba engleză la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr şi dirigintă la clasa a XI-a. Clipul de 20 de secunde a fost filmat în zona Cisnădioara, relatează News.ro.

Carmen Iohannis apare conducând o maşină decapotabilă, cu muzica pornită, iar elevele ei o filmează cu un "selfie stick" în timp ce cântă versurile melodiei. La un moment dat, una dintre eleve o strigă pe soţia preşedintelui: "Doamna Iohannis, faceţi cu mâna!".

Elevele fac parte din clasa la care Carmen Iohannis este dirigintă şi cu care a venit la Bucureşti, în aprilie 2015, când au vizitat şi Palatul Cotroceni, unde s-au fotografiat alături de preşedinte.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Septembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod