FOTO: Carmen Iohannis, încântătoare la întâlnirea cu Regina Letizia a Spaniei

Apariţia Primei Doamne a României în vizita pe care preşedintele Klaus Iohannis o efectuează în Spania a cucerit presa iberică.

"Președintele Klaus Werner Iohannis, și soția lui, Carmen Georgeta, formează un cuplu atipic pe scena politică, întrucât, deși sunt împreună de 32 de ani și nu au copii, sau poate chiar din acest motiv, continuă să fie îndrăgostiți", scrie cotidianul "El Mundo", într-un articol publicat cu ocazia vizitei oficiale efectuate de șeful statului român la Madrid, la invitația Regelui Felipe al VI-lea al Spaniei.

Ziarul se referă la volumul autobiografic "Pas cu Pas" publicat de Klaus Iohannis, remarcând faptul că o bună parte a cărții este consacrată "femeii vieții lui", care este profesoară, ca și el, și pe care a cunoscut-o la 22 de ani, în timpul studenției.

"Suntem și acum o pereche de îndrăgostiți, pentru că arta nu este aceea de a te îndrăgosti, ci de a menține vie dragostea pentru mult timp", a asigurat liderul de origine germană, care are 56 de ani și"a preferat să nu plece în Germania împreună cu părinții săi, în anii 1990, în timpul momentelor tulburi ale revoluției din România, pentru a rămâne alături de iubita lui în micul oraș Sibiu, relatează ziarul citat de Agerpres.

"Ea m-a sprijinit întotdeauna în totalitate în viața publică și privată", a afirmat cel care s-a lansat în politică în calitate de membru și apoi de conducător al Forumului Democrat al Germanilor din România, care a fost primar al Sibiului de mai multe ori, a devenit președinte al Partidului Național Liberal și a câștigat alegerile prezidențiale în noiembrie 2014.

Carmen Iohannis este descrisă drept "o Primă Doamnă discretă, cu comportament foarte sobru și alergică la protagonism public și rețele sociale", precum și "o catolică ferventă, ca și soțul ei, ambii mergând clandestin la slujbe în perioada dictaturii comuniste din România".
Chiar și modul în care a reacționat imediat după ce Klaus Iohannis a câștigat scrutinul din toamna anului trecut a fost deosebit, întrucât, în loc să meargă la București pentru a sărbători triumful cu soțul ei, a rămas la Sibiu, și și-a ținut orele, ca în oricare altă zi, cu elevii ei de la Liceul Gheorge Lazăr. "Este o profesoară foarte bună, ne iubește ca și cum am fi copiii ei", a spus unul dintre tinerii cărora Carmen Iohannis (55 de ani) le predă limba engleză la Sibiu.

"El Mundo" o prezintă ca pe o persoană foarte cultă, care cântă la pian și iubește baletul și teatrul, pasiuni pe care le împărtășește cu soțul ei.
"Prin urmare, nu a fost de mirare că, după ce au urmărit un spectacol la Teatrul Radu Stanca din orașul lor, cei doi s-au dus în spatele scenei pentru a felicita actorii și a le oferi flori".

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • emma pe 16 Iul 2015, 12:01
    lingusitorilor

    carmen iohanis arata ca o baba intens boita, fara gusturi. Asta e adevarul: a eclipsat-o pe regina Spaniei prin prostul gust afisat si prin hlizirea fara motiv. Pe langa regina Spaniei carmen iohanis arata ca o manelista nespalata care se vrea tanara si rapitoare. Sa fim seriosi, daca si toapa lui iohanis e frumoasa... mai fumoase erau sotiile lui Basescu, Iliescu, etc., frumoase prin modestie si prin bun simt, care nu faceau totul pt a iesi cu orice pret in evidenta, crezandu-se Claudia Schiffer in perioada de glorie, pt simplul fapt ca a ajuns din greseala nevasta de presedinte mutalau, ales de poporul roman ca raul cel mai mic, asa cum de 25 de ani se face mereu. Macar celelalte neveste de presedinti au avut DECENTA. Asta nu are nici macar atat, superba doamna a prostului gust: carmen iohanis.

    0
    1

  • Lia pe 15 Iul 2015, 09:53
    Cine a facut rochia ?

    Rochia este foarte frumoasa, doamna Carmen Iohannis are un corp frumos pentru virsta pe care o are. Coafura este frumoasa si sandalele sunt frumoase.Nu mi se pare deplasata tinuta doamnei Iohannis. Mai are de invatat pentru a se imbraca potrivit sotiei unui Presedinte de stat dar este abia la inceput. Sa avem putina rabdare si nu o putem compara cu educatia si rigorile de orice fel ale unei Regine.

    2
    1

  • Alina pe 14 Iul 2015, 13:42
    aplicarea unui proverb

    Ce stie taranul cei sofranul. Noi l-am votat pe barbatu-sau, nu pe ea, asa ca avem parte de un par si o toapa.

    1
    2

  • elena pe 14 Iul 2015, 11:46
    Rugaminte

    Va rog frumos sa nu mai exagerati cu complimentele!. Ati vazut cum arata regina. Superba si respecta si codul vestimentar. "Ravasitoarea" noastra s-a imbracat in fata de plapuma, fara maneci si mai este si urata la fata. Unde o vedeti asa frumoasa? Eva.ro era un site serios nu unul lingusitor. Primiti bani pt linguseala asta?

    4
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod