Obsesia frumuseţii: Elena Băsescu şi-a distrus faţa, disperată să arate perfect

Ca să scape de riduri şi coşuri, EBA ar fi apelat la un tratament facial dureros, peelingul chimic.

Apariţia de nerecunoscut a Elenei Băsescu (35 de ani), sâmbătă, la înmormântarea bunicului său, a surprins pe toată lumea. Ea a venit fără soţul, nemachiată şi cu tenul malformat. Medicul estetician Călin Doboş este de părere că nu doar suferinţa şi-a pus amprenta asupra chipului său, ci şi un tratament dureros de înfrumuseţare.

"Pomeţii par modificaţi, dar nu-mi dau seama dacă şi-a injectat ceva sau poate şi-a făcut un lifting. Dar, să nu uităm că omul când plânge şi nu doarme poate arăta şi aşa.

Cu siguranţă poate fi vorba şi de o sursă de inflamaţie după un peeling chimic. Un peeling profund poate crea edem de acest gen şi o coloraţie aşa cum se poate vedea în poză. În plus, atunci când este făcut pe perioada verii, odată cu expunerea la soare, poate să creeze o discromie ca aceasta. Nu trebuie să excludem nici plasma gravidică – pătarea feţei după sarcină", a declarat specialistul pentru ziarul Click!.

Peelingul chimic este o metodă de întinerire facială prin exfolierea epidermei în profunzime cu ajutorul unei substanţe chimice, care îndepărtează celulele moarte şi stimulează regenerarea ce­lulară.
Practic, faţa este arsă şi se reface abia după ce rănile formează o coajă şi cade. Pacientul trebuie să stea timp de două săptămâni de stat în casă, cu bandaj pe faţă. Această metodă extremă elimină ridurile, coşurile, dar şi cicatricile. Un peeling chimic costă între 150 şi 200 de euro, scrie ziarul citat.

După două sarcini şi numeroase critici la adresa siluetei sale, Elena Băsescu s-a pus serios pe slăbit. Deşi a luat proporţii cât timp a fost gravidă, ea a reuşit să dea jos aproape 25 de kilograme în doar cinci luni după ce a născut.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • DANIA pe 14 Iul 2015, 16:33
    Lasati oamenii sa traiasca, sa fie normali, naturali. Incetati cu snobismul si rautatile

    Nu inteleg ce aveti cu ea. E un om normal, in suferinta. Care este problema noastra ca nu s-a machiat sau ca a iesit nu stiu cum din casa. Voi le faceti sa fie snoabe, pentru ca le inspirati teama ca ies din casa si sunt criticate. Elena fii naturala. Esti frumoasa asa cum te-a lasat Dumnezeu. Nu uita in primul rand ca esti mama, sotie, fiica si conteaza toti cei care te iubesc ASA CUM ESTI TU. Presa sa mai termine cu spusele ca in babele la tara si sa lase oamenii in pace. Sa se imbrace si sa se miste cum vor, sa fie naturali. De unde atat meschinarie si rautate domnilor? Vreti sa fie numai fresh? Ea si altele/altii care sunt persoane publice nu au voie sa iasa cum vor? Dar voi puteti, nu? Voi cum sunteti? Cum va imbracati? Cum faceti cumparaturi sau cum sunteti cand plangeti? Uitati-va la voi, apoi la altii. Elena fii puternica. Iubeste-l pe Dumneyeu si Sf. Fecioara si multumeste-i pentru darurile primite.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod