Prodanca şi Reghe aduc în prim-plan un nou personaj: fosta nevastă a antrenorului

Un nou scandal de proporţii zguduie din temelii showbiz-ul românesc: Anamaria Prodan, actuala parteneră de viaţă a lui Laurenţiu Reghecampf, este acuzată de Mariana Pfeiffer, prima soţie a antrenorului Stelei, că i-a furat bărbatul şi i-a distrus familia.

Mariana şi Laurenţiu au fost căsătoriţi timp de 13 ani, între 1994 şi 2007, şi au avut împreună doi copii, un băiat şi o fetiţă. Din păcate, micuţa a murit la o vârstă fragedă, deoarece suferea de o malformaţie congenitală la inimă, iar băiatul, Luca (10 ani), se află acum în grija mamei sale. Moartea micuţei Analisa i-a unit mai tare pe soţii Reghecampf, care au trecut cu greu peste acele momente.

Ei s-au cunoscut pe vremea când Reghe avea doar 19 ani, iar Mariana 29. Atunci când se părea că relaţia lor este mai sudată ca niciodată, actualul antrenor al Stelei a decis să divorţeze, pentru a trăi alături de Anamaria Prodan, alături de care are un băieţel.

Acum, la cinci ani de la divorţ, Mariana Pfeiffer îl acuză pe Laurenţiu Reghecampf că nu a plătit pensia alimentară a copilului, iar pe Anamaria Prodan că i-a furat bărbatul şi că afirmă că Luca este băiatul ei.

„Nu m-am gândit vreodată că ne vom despărţi. Situaţia mea după divorţ nu a fost tocmai bună şi de aceea am decis să vorbesc“, a spus Mariana, în direct la Cancan TV. Mai mult, fosta doamnă Reghecampf a afirmat că este deranjată de faptul că Anamaria spune că se iubeşte cu antrenorul Stelei de aproximativ 14 ani.

(Mariana Pfeiffer şi Laurenţiu Reghecampf)

Aşa cum era de aşteptat, replica antrenorului Stelei nu s-a lăsat aşteptată, el ameninţând-o pe fosta lui soţie că îi va lua copilul dacă nu poate să aibă grijă de el.

„Mi se pare o chestie absurdă, îmi jigneşte familia. Această femeie este măritată de 2 ani de zile, are o familie, am crezut că este fericită, nu înţeleg ce doreşte. Dacă nu poate avea grijă de fiul nostru o să îl iau eu. Dacă are vreo problemă cu pensia alimentară, trebuie să se adreseze unui avocat nu să vină în emisiuni tv“, a declarat Reghe.

Mariana Pfeiffer nu s-a speriat de atacul antrenorului Stelei şi a continuat dezvăluirile, afirmând că a făcut dragoste cu Laurenţiu şi după ce acesta a început relaţia cu Anamaria Prodan.

„Ajunsesem să mă simt ca amanta lui, deşi eram soţia lui.
Am făcut dragoste în subsol, într-o cameră în care călcam. Nu a fost confortabil, dar a fost frumos!  Pe urmă am primit un mesaj de la el în care mă întreba dacă nu îmi e dor de el. M-am dus la el la Achen. Am rămas acolo peste noapte şi, culmea culmilor, în dormitor, dormeam în patul meu, în casa lor. El a dormit cu mine şi am făcut din nou dragoste. După divorţ, ei au mers în Las Vegas şi s-au căsătorit. Am făcut dragoste cu Laurenţiu şi după ce s-a căsătorit cu Ana. Am acceptat pentru că îl iubeam“
, a încheiat Mariana.

(iulian.ioncea@imedia.ro)

5 Octombrie 2012
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Geo pe 7 Oct 2012, 00:50
    Oare de ce?

    Pai n-ai vazut de ce? Pt. ca nu are o situatie tocmai buna dupa divort si are nevoie de bani. Nu iau apararea nimanui, nu sunt fanul niciunuia dintre ei, dar am vrut sa spun parerea mea la intrebarea Eveimonica.

    0
    0

  • oana pe 5 Oct 2012, 10:33
    ANAMARIA PRODAN

    MA INTREB CE MAI ASCUNDE PRODANCA,I-MI AMINTESC DE-O EMISIUNE IN CARE PEPE AR FI PRIMIT O CASETA DE LA CINEVA DIN SUA,CU PRODANCA IN AMERICA.

    1
    0

  • evamonica pe 5 Oct 2012, 09:31
    ...

    Oare de ce face aceste dezvaluiri tocmai acum?

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod