Prințesa Charlene de Monaco „se ascunde de public” pentru că a fost desfigurată de o operație estetică, susține un expert regal

Prințul Albert de Monaco a anunțat luna trecută că soția sa, Charlene, s-a internat într-un centru de recuperare din Europa la câteva zile de la revenirea în Monaco, după ce a petrecut 10 luni în țara sa natală, Africa de Sud.
La acea vreme, Prințul nu a dezvăluit cu ce probleme de sanatate se confruntă soția sa, dar a spus că nu este vorba de cancer sau Covid.

El a declarat că Charlene suferă de „epuizare, atât emoțională, cât și fizică”, iar prietenii prințesei au dezvăluit recent pentru publicația Page Six că a fost „la un pas de moarte” în timp ce s-a aflat în Africa de Sud.

Citește și: Prințul William și Kate Middleton au publicat felicitarea de Crăciun pentru 2021: O fotografie superbă de familie, realizată în Iordania


Jurnalista spaniolă Pilar Eyre, care a făcut de-a lungul timpului dezvăluiri șocante despre capetele încoronate ale Europei, a scris pe blogul său din cadrul revistei Lecturas că Prințesa Charlene este desfigurată în urma unei operații de lifting facial realizate în Dubai.

Eyre este cea care l-a acuzat pe fostul rege Juan Carlos al Spaniei că i-a făcut avansuri Prințesei Diana când aceasta avea 25 de ani, potrivit Daily Mail.


În cadrul articolului publicat, jurnalista atrage atenția asupra faptului că Charlene este singura care poartă o mască de protecție în fotografia realizată alături de soțul său și cei doi copii ai lor, în ziua în care s-a reîntors în Monaco, după zece luni petrecute în Africa de Sud.

Prințesa a ratat ziua de naștere a celor doi copii gemeni ai săi, Gabriella și Jacques, care au împlinit șapte ani pe 10 decembrie. „La mulți ani, copilașii mei.
Îți mulțumesc, Doamne, că m-ai binecuvântat cu acești copii minunați. Sunt cu adevărat binecuvântată. Cu dragoste, mama”, a scris Charlene într-o urare pe Instagram pentru cei doi copii.


„Nu este corect că este portretizată ca și cum ar avea un fel de probleme mintale sau emoționale. Nu știm de ce Palatul minimizează faptul că era să moară în Africa de Sud”, a declarat o sursă apropiată a prințesei pentru Page Six.

Sursa a mai spus că Charlene a avut o infecție severă la nivelul nasului, gâtului și urechii, ceea ce i-a provocat probleme grave la nivelul sinusurilor și dificultăți la înghițire, cauzate de o operație mai veche.


„Nu a putut să mănânce mâncare solidă timp de șase luni din cauza operațiilor prin care a trecut de atunci.
S-a hrănit numai cu lichide băute cu paiul și a pierdut aproape jumătate din greutatea corpului”, a mai adăugat sursa.

Charlene s-a întors în Monaco, la soțul său și cei doi copii ai lor, la începutul acestei luni, după ce a petrecut zece luni în Africa de Sud.

Perioada petrecută departe de casă a început la scurt timp după apariția unor zvonuri că Prințul Albert are un alt copil din flori, care ar fi al treilea dacă se dovedește paternitatea. O braziliancă susține că fiica sa în vârstă de 15 ani este rezultatul unei aventuri din anul 2004 cu Albert, în timp ce acesta era deja într-o relație cu Charlene.

Foto: Hepta; Instagram/hshprincesscharlene

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
12 Decembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod