Premieră la Super Bowl: Rihanna a dezvăluit că este însărcinată din nou

Rihanna este prima artistă care a susținut un concert la finala Super Bowl, însărcinată fiind. În timpul spectacolului, câștigătoarea de nouă ori Grammy a confirmat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil, după ce a surprins fanii cu o burtică simpatică în timpul revenirii ei foarte așteptate la Super Bowl 57.

Artista de la Super Bowl Halftime 2023, în vârstă de 34 de ani, a urcat duminică pe scena din Phoenix, îmbrăcată din cap până în picioare în roșu aprins, etalându-și burtica de gravidă și devenind astfel prima femeie însărcinată care a susținut un spectacol în pauza din finală.

Rihanna a făcut marea dezvăluire în primele momente ale spectacolului ei, mângâindu-și zona stomacului și lăsându-și în jos fermoarul ținutei ei, o salopetă stratificată peste un body strâns, care îi evidenția burtica de gravidă.

Cântăreața și rapperul A$AP Rocky așteaptă cel de-al doilea copil, la doar nouă luni după ce vedeta a născut un băiețel.

Câștigătoarea Grammy și iubitul său și-au întâmpinat primul copil în mai 2022.

Se pare că burtica nu a împiedicat-o să susțină un show de zile mari după 6 ani de absență


Momentul este unul memorabil, deoarece a ales să dea această veste în show-ul pe care l-a susținut în pauza celei de-a 57-a ediţii a Super Bowl-ului.

Îmbrăcată complet în roşu, Rihanna a cântat pe o platformă suspendată, ridicată şi coborâtă cu ajutorul cablurilor pe o scenă lungă plasată în centrul terenului.

Un reprezentant al Rihannei a confirmat vestea pentru PEOPLE duminică seara.

Rihanna nu a fost plătită pentru show-ul incendiar în cadrul căruia a anunțat în premieră că este gravidă


Este, probabil, cel mai mare public în fața căruia va performa în timpul carierei sale.

Și, cu toate acestea, Rihanna nu va primi un ban pentru extravaganța ei epică de la jumătatea meciului, unde și-a dezăluit a doua sarcină.

Cântăreața, în vârstă de 34 de ani, se pare că a refuzat invitația de a cânta în mai multe ocazii, înainte de a urca în sfârșit pe scenă anul acesta.

Se crede că aproximativ 200 de milioane de oameni au urmărit meciul dintre Philadelphia Eagles și Kansas City Chiefs de la State Farm Stadium din Arizona.

Shakira şi Jennifer Lopez au oferit un spectacol de zile mari în pauza de la Super Bowl, ediția 2020

 

De-a lungul timpului, pe scena Super Bowl au mai cântat Beyonce, Jennifer Lopez, Shakira, Justin Timberlake și Coldplay


Deși te-ai putea aștepta ca acest tip de concert să vină cu un cec de plată mare, interpreții nu primesc niciodată bani pentru spectacolul lor.

Este obișnuit ca vedetele să cânte gratuit datorită faptului că performează pentru cel mai mare public din cariera lor, ceea ce le va influența vânzările într-un mod imens.

În 2017, după show-ul ei, Lady Gaga și-a crescut vânzările de albume și single-uri cu un procent de 1.000%.

Între timp, J.Lo.
a câștigat 2,3 milioane de urmăritori noi pe platformele de socializare în urma spectacolului ei alături de Shakira în 2020.

În 2022, o mulțime de legende, inclusiv Dr. Dre, Snoop Dogg, Mary J. Blige, Kendrick Lamar, Eminem și 50 Cent au cântat împreună.

După spectacol, Dr. Dre a văzut vânzările sale de albume crescând cu 183%.

Sursă: people/ dailymail
Foto: hepta
13 Februarie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod