Poze cu Michael si copiii lui

Ani de zile Michael Jackson s-a straduit sa-si ocroteasca viata de familie de ochii indiscreti, chiar daca pentru asta trebuia sa acopere fetele copiilor cu voal sau...

Ani de zile Michael Jackson s-a straduit sa-si ocroteasca viata de familie de ochii indiscreti, chiar daca pentru asta trebuia sa acopere fetele copiilor cu voal sau masti de carnaval.

Acum, odata cu moartea lui, o serie de poze din albumul de familie au fost publicate in presa, oferind publicului o privire generala asupra unei vieti fericite pe care Michael si cei trei copiii ai sai o aveau dincolo de usile inchise, in ultimii sase ani.

Fotografiile prezinta un barbat si un tata normal, spre deosebire de bizarele sale aparitii publice din ultimii ani, comenteaza  cotidianul britanic Dailymail.



In public, a aparut cu masca, in scaunul cu rotile sau in pijama, in timp ce in pozele de familie il putem vedea imbratisandu-si copii, alaturi de jucarii si tort, la petrecerile aniversare. Ca orice tata mandru de mica sa printesa, Michael apare intr-o fotografie alaturi de Paris, imbracata cu o rochie desprinsa parca din filmele Disney.
 
Prince Michael, fiul cel mare, apare cu parul decolorat, amintindu-ne de criticii care il acuzau pe star ca este atat de obsedat sa fie alb, incat pana si copiii lui trebuie sa aiba un look arian.


Poze mai recente dezvaluie pielea foarte alba a micutilor si faptul ca au ochii albastri, lucru extrem de rar pentru copiii proveniti dintr-o mama alba si un tata negru. Acest lucru nu face decat sa confirme afirmatiile lui Debbie Rowe, mama a doi dintre copii, cum ca, cel putin cei nascuti de ea, nu sunt din punct de vedere biologic ai lui Michael.   

Debbie Rowe spune ca ea si regele muzicii pop s-au casatorit doar de imagine, ca nu au facut niciodata sex si ca, din momentul in care ea nu a mai putut face copii, Jackson s-a debarasat de ea.


"Vroia sa pretindem ca suntem o familie. Dar noi nu am trait niciodata ca un cuplu. N-a vrut sa locuiasca niciodata cu mine, de-aia mi-a si cumparat o casa", a explicat Rowe. Dar "ma simteam confortabil cu el. Mi-am oferit uterul, am fost doar un vas. Iar sperma nu era a lui Michael. Dupa cea de-a doua nastere, care a fost problematica, el si-a dat seama ca nu voi mai putea face copii si nu a mai vrut sa aiba de-a face cu mine".

In cea mai recenta dintre fotografii, facuta cu doar o luna in urma, Michael apare imbracat intr-un costum la moda in anii '70, cu un sacou stralucitor si o peruca afro imensa.
Poza a fost facuta la o petrecere privata, la resedinta unui prieten al starului.

 

Credit foto: Dailymail

 

Comentarii (15)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • florentina pe 3 Ian 2010, 23:30
    fan adevarat forever

    orcine poate nu ma crede dar as da jumatate din viata mea sa mai traiasca michael.sunt intrebari la care numai el poate raspunde asa ca nu va obositi sa cautati raspunsuri caci vor ramane ascunse forever la fel ca si mine un fan al unui rege.Pentru mine e o anoare sa vb despre o legenda numita Michael Jackson am scris o carte despre el si sper ca cine o va citi sa inteleaga ce simt pt el.concertele muzica dansurile cuvintele sunt o legenda si legenda este viata orcarui om.un om e special si cum arata atat la chip cat si la inima,michael e un om cu chip de inger.michael sa sti ca orce ar zice lumea eu te iubesc sau ceva de genul michael a ''violat'' un baiat...

    1
    1

  • florentina pe 3 Ian 2010, 17:10
    fan adevarat

    un lucru e clar:Michael isi iubea copiii nespus de mult si deaceea ii ferea de toate riscurile,cum ar reactiona un fan daca l ar vede pe unul din copii lui Michael ?desicur ca nu prea bine,l ar intreba multe treburi.sa va spun ceva:nu stiu daca sunt copiii lui michael dar ii iubea mult.ma mir cum mai putea face copii cand era epuizat de la operatii a suferit enorm.daca mai traia acum...familia nu il iubea asa de mult fiindca a trecut peste hoterare lui de a nu arata identitatea copiilor.comentariul lui cristina are perfecta dreptate.sa credeti in michael si sa nu credeti nimic de rau despre el.

    1
    1

  • stelian pe 3 Ian 2010, 16:56
    poze cu copiii lui michael

    il iubesc pe michael

    1
    1

  • Cristina pe 24 Oct 2009, 22:19
    Fan adevarat

    Draga Vivi eu nu pot sa te numesc fan Mj clar?Daka te-ai considerat fan sa stii ca fanii adevarati nu il iubesc pe Michael cum arata in exterior ci cum arat in interior.Sa sti k nun a ajuns o aratare hidoasa da?Era chair si atunci frumos.Daka s-a distrus a fost pentru ca presa l-a distrus nu a facut-o el de buna voie.Si cei care sic k nu sunt copiii lui Michael..sa taca din gura da?mai bine ar face ceva mai folositor decar sa comenteze aiureli.Chiar daca culloarea tenului este asa ,la trasaturile fetei seamana foarte bine si chair si la suflet sunt modesti precum tatal lor

    2
    0

  • io pe 3 Aug 2009, 14:49
    mai adi:))

    orice ce poate intampla!! ADI !! invata sa scrii Michael Jackson...si dupaaia mai vb..k dak nici nu stii cum se scrie Michael Jackson.....n-ai ce vb de el....invata sa scrii mai intai si dupaaia......vb.....

    1
    0

  • cristina pe 26 Iul 2009, 20:04
    Michael Jackson

    Poate presa sa scrie ce vrea copiii sunt ai lui ...seamana foarte bine cu el...numai cine nu vrea sa vada nu vede....de ce cat a trait nu s-au spus toate astea? te iubesc Michael Jackson.

    1
    0

  • ana v pe 10 Iul 2009, 12:07
    michael

    sunt un fan a lui micheal nu doar datorita muzicii si dansului sau diabolic,ci si pt el ca on era extraordinar.multi nu il intelegeau.alb suu nugru mereu a fost frumos atat fizic cat si sufteteste.si nu ma pot abtine sa nu sp sau sa ma intreb de ce multi oameni il condamnou ca find un ciudat.nu e adevarat,mai bine va abtineti din a sp ceva.oameni de obicei iau in vedere lucrurile rele despre un o si cad trebuie sa sp ceva bun sp ca nu au ce. de ce?pentru ca sufletul lur e plin de ura si dintr-un asemenea loc nu pot izvora lucruri bune. adtineti-va ,va rog! este trist dar asa suntem noi oameni.dar sunt sigura ca Dumnezeu il intelegea si il intalege cel mai bine ca stiu ca e acolo langa el. TRAIASCA REGELE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    1
    0

  • matheus pe 8 Iul 2009, 01:33
    samsamckjsdf

    gfdjigjifasjbsbnsdznjbsnjhs\g\

    1
    0

  • nyco pe 6 Iul 2009, 16:46
    mj

    puteti spune ce doriti....dar vati uitat la asemanarea dintre el si baietelul lui mai mare?...vati uitat la ochii lui si trasaturile fetei...cat de bine seamana...pot spune ca a fost si va fi acolo in cer un tatic iubitor....dumnezeu sa te odihneasca in pace....

    1
    0

  • desisuca pe 5 Iul 2009, 21:12
    mj

    a fost un geniu al muzicii e adevarat... dar arata groaznic.knd era negru era frumusel, dar uitati.va la poza nr 8 sau la ultima, cea cu peruca. infiorator!!

    1
    0

  • ionutz pe 4 Iul 2009, 16:12
    pacat

    pacat ca a murit era unu dintre cei mai preferati catareti ai mei si dasul lui incredibil dumnezeu sal odihneasca in pace

    1
    0

  • Adi pe 2 Iul 2009, 01:43
    Nu cred ca sunt copiii lui

    Pai mai nene .. eu stiu ca un negru cuplat cu o alba .. iese mulatru. Dar copiii din poze sunt 100% albi .. ceea ce nu cred .. ca au reusit sa l schimbe hormonal pe Maical Gecson :) .. nici nu cred ca are copii. Ma gandesc oare .. tot corpul este negru .. sau doar ... ceea ce se vede :)

    1
    0

  • liliana pe 1 Iul 2009, 02:17
    despre Michael

    Daca nu-l intelegeti mai bine taceti, va rog! Conta asa mult cum arata in lume? Chiar daca arata rau el tot iesea. Imi este asa mila de el... A fost un neinteles si chinuit inca din copilarie. Parca nimeni nu a avut grija ca sa-i fie si lui bine dar grija de a-l stoarce de bani. Dar era si el un suflet. Sunt convinsa ca Dumnezeu il va face fericit pentru ca El este Cel mai bun si ne iarta pe toti. Si eu am fost fan MJ si voi ramane pana la moarte, ascultandu-i melodiile viata mea este mai frumoasa

    1
    0

  • elena pe 30 Iun 2009, 11:52
    Eu nu mai inteleg nimic.....

    ....si nici nu stiu ce sa mai cred! De ce, daca in ultimii 6 ani, a dus viata de familie implinita - ca parinte - : simula infirmitate in lume; purta carje, masca, voal, era sprijinit, cand in poze debordeaza de forta?????????????????????????????????????????? Ce-a mai dorit si cu look-ul asta??? Ramane o enigma asa cum o enigma a fost de ani de zile! Dumnezeu sa-i dea Pacea mult dorita!

    1
    0

  • vivi pe 30 Iun 2009, 10:24
    ce aratare patetica a ajuns!

    am fost fan MJ in copilarie, pacat ca s-a distrus, arata foarte bine, plin de talent si cu o voce superba! acum ajunsese doar o aratare hidoasa....

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod