Miss Universe Romania este din Piatra Neamt

Are 20 de ani, este blonda, are dimensiuni aproape perfecte - 88/61/91 si 1.74 m - si o cheama Bianca Elena Constantin.
Are 20 de ani, este blonda, are dimensiuni aproape perfecte - 88/61/91 si 1.74 m - si o cheama Bianca Elena Constantin. Ea este fata care o sa reprezinte Romania la finala Miss Universe ce va avea loc pe 23 august, in Bahamas, si va fi transmisa in peste 170 de tari.

"Daca juriul si telespectatorii vor decide ca eu trebuie sa reprezint Romania in Bahamas, sunt sigura ca-i voi convinge si pe americani ca merit titlul de Miss Universe 2009", a declarat castigatoarea.  

Se pare ca a convins pe toata lumea din Romania ca merita sa ajunga in Bahamas, pentru ca a primit punctaj maxim atat din partea juriului de specialitate si din partea juriului presei, cat si din partea publicului. Nu spune 'niciodata' niciodata si se pare ca acest lucru este de bun augur pentru ea. S-a nascut pe 20 mai 1989 la Piatra Neamt, iar prima parte a vietii si-a petrecut-o alaturi de bunica ei, o persoana foarte importanta pentru ea. "Cea mai mare parte din educatia mea reprezinta produsul muncii ei, deoarece alaturi de ea mi-am format personalitatea".

Mai tarziu a absolvit Colegiul National "Calistrat Hogas", iar acum este studenta in anul II la Facultatea de Drept.  De curand, a obtinut, cu nota maxima, atestatul la limba engleza.

La capitolul pasiuni, Bianca trece sofatul si, evident, shopping-ul, asa cum ii sta bine unei fete. In plus, atunci cand are putin timp liber, adora sa-si plimbe catelul prin parc si sa stea cat mai mult alaturi de surioara ei, care are 7 luni.

Este o fire ambitioasa si este hotarata sa ajunga acolo unde viseaza... Vrea sa aiba propria ei emisiune de televiziune.

Citeste, in continuare,  un scurt interviu cu Bianca Elena Constantin.
29 Iunie 2009
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Marius1979 pe 30 Iun 2009, 14:11
    Hai Bianca !!!!!

    Bravo Bianca !!! Sa nu fii atenta la toate rautatile oamenilor din jur si sa te concentrezi la SHOW-ul care urmeaza. Piatra Neamt - ul te sustine !!!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod