Povestea de iubire dintre Mads Mikkelsen și Hanne Jacobsen: S-au cunoscut într-un context hilar și s-au căsătorit după 13 ani de relație

Uneori, se pare că viața vedetelor este un roller-coaster cu povești de dragoste nebunești, nunți superbe și divorțuri răsunătoare. Dar, relațiile puternice precum cea dintre Mads Mikkelsen și Hanne Jacobsen dovedesc contrariul.

Mads Mikkelsen este astăzi un actor de succes, care a fost de mai multe ori primul pe lista celor mai sexy bărbați din Danemarca. Dar nu a fost întotdeauna așa. A pornit pe drumul spre faimă după vârsta de 30 de ani și nu a fost unul ușor, iar soția sa iubitoare, Hanne, l-a susținut mereu.

Hanne Jacobsen este o persoană foarte complexă. Pe lângă coregrafie și dans, ea este și actriță, a jucat în seriale TV și a avut un rol foarte popular în Danemarca în Harry Måneskin.

Cum a început povestea de iubire dintre Mads Mikkelsen și Hanne Jacobsen


Mads și Hanne s-au cunoscut în 1987, când lucrau la piesa La Cage aux Folles. Mads trebuia să danseze partea feminină, iar Hanne era coregrafa lui.

Interesant este că viitoarea vedetă din Casino Royale este un mare balerin și chiar a terminat o școală cu această specializare.

Actorul și-a amintit acest moment, glumind pe seama lui: "Am cunoscut-o când eram îmbrăcat ca o femeie. Trebuie să se fi întâmplat niște chestii freudiene acolo. Eram o chinezoaică și cred că eram destul de bună. Am picioare de femeie."

De atunci, sunt împreună și, la 13 ani de la începutul relației, s-au căsătorit oficial.

Au doi copii împreună și o relație care a trecut testul timpului


După puțin timp, cuplul a avut copii: o fiică pe nume Viola și un fiu Carl, care a venit pe lume 5 ani mai târziu.

La început, Mads Mikkelsen și Hanne Jacobsen au trăit și și-au crescut copii în Copenhaga.

Dar în 2012, cariera lui Mads a explodat: a primit un rol în  Hannibal, care a fost filmat la Toronto. Hanne a decis să-și părăsească casa din Copenhaga, a luat copiii și s-a mutat în Canada pentru că știa că actoria este chemarea soțului ei.

Serialul a fost extrem de popular și a dat un impuls carierei lui Mads, dar viața lor de cuplu nu mai era una atât de liniștită ca la începutul relației. Mulți ani mai târziu, cei doi au învățat să trateze faima cu umor și acum sunt mai apropiați ca oricând.

Nu au existat sacrificii, ci doar iubire


Despre renunțarea la cariera ei de dansatoare, Hanne a spus într-un interviu că nu simte că a sacrificat ceva: "Am avut timpul meu ca dansatoare și a fost grozav".

O poți vedea adesea pe Hanne pe covorul roșu lângă soțul ei.

Îl sprijină întotdeauna în timpul premierelor filmelor și festivalurilor. De asemenea, își împărtășește frecvent pe rețelele sociale bucuria și mândria pentru reușitele soțului ei.

Copiii, la fel ca mama, au influențat și ei cariera tatălui lor și chiar încearcă să-l facă să aleagă anumite roluri. Fiul său l-a convins pe Mads să participe la videoclipul Rihannei. Și fiica lui este o mare fană a lui Harry Potter și l-a convins să lucreze la Fantastic Beasts.

Astăzi, familia locuiește în 2 case: în Copenhaga și în Mallorca.

Carl călătorește mult și servește în Gărzile Regale din Danemarca.

Viola îi ajută pe cei care au nevoie. După ce a învăţat să fie asistentă, a lucrat ca voluntar în Nepal, unde a avut grijă de copii.
Acum, ea este asistentă medicală pediatrică și are grijă de pacienți tineri.

Hanne are un stil de viață activ, joacă tenis și face o treabă grozavă fiind soția unui actor celebru.

Mads continuă să ne ofere noi roluri pe marele ecran și își arată afecțiunea față de soția sa în timpul evenimentelor publice.

De mai bine de 30 de ani, ei se bucură de viața lor simplă de familie. Au reușit să-și construiască propria lume, bazată pe iubire și pe alegerile corecte.

 

Sursă: cheery.world

20 Noiembrie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod