Piţurcă joacă tare! A dat-o din nou în judecată pe Vica Blochina

Antrenorul de fotbal cere instanţei reducerea pensiei alimentare pentru fiul lor. El susţine că nu mai are contract şi că veniturile sale s-au redus.

Fostul selecţioner al echipei naţionale de fotbal schimbă tactica în "meciul" său cu Vica Blochina. După ce a pierdut procesul cu fosta iubită şi a fost obligat de instanţă să achite o pensie alimentară consistentă pentru fiul lui, Piţurcă a dat-o recent în judecată. El cere reducerea pensiei alimentare pe care trebuie să o achite Vicăi, în contul băiatului lor, Edan.

Pe 23 noiembrie 2012, Judecătoria Buftea a decis că Victor Piţurcă trebuie să achite pensia alimentară pentru Edan, băiatul pe care antrenorul îl are cu Vică Blochina, amanta lui vreme de 16 ani.

Piţurcă era atunci selecţionerul echipei de fotbal a României şi avea un salariu foarte mare, astfel că valoarea pensiei a fost una pe măsură, 39.389 lei. El a atacat decizia, iar în vara anului 2013 Tribunalul Bucureşti a redus suma la 12.000 lei.

Relaţia dintre Vica şi Victor părea să fi intrat pe un făgaş normal în ultimii doi ani, însă recent situaţia s-a schimbat pe neaşteptate. Piţurcă a redeschis recent acţiunea în instanţă privind cuantumul pensiei alimentare şi cere Judecătoriei Sectorului 4 reducerea pensiei alimentare.
Prima înfăţişare va avea loc pe 4 noiembrie, scrie wowbiz.ro.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Juvetele de Duba pe 28 Oct 2015, 18:42
  javascript:comment_add()

  ... bata-l vina de javascript revin cu intrebarea: starurile in Romania sunt scutite de taxe si impozite?

  0
  0

 • Juvetele de Duba pe 28 Oct 2015, 18:40
  Cu aspectul...

  ...sta destul bine, precum si cu veniturile. Dar banii pe care Vica Blochina ii incaseaza lunar sunt sau nu impozitati, la ea sau la (ex)amantul Pitzy? sau, starurile in Romania sujavascript:comment_add()nt scutite de taxe si impozite.

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod