Horoscopul lunii noiembrie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Nativa din Gemeni care nu are un iubit se va bucura în această perioadă de o schimbare majoră care o va scăpa de singurătate.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă ai o relaţie stabilă, atunci această perioadă este tocmai bună pentru planuri de viitor. Vei realiza că partenerul tău îţi este cel mai bun prieten şi că este singurul pe care te poţi baza oricând ai nevoie. Dacă eşti singură, situaţia ta nu se va schimba deloc şi cel mai probabil vei fi tentată de aventurile periculoase.

Ai toate şansele să evoluezi în carieră în această lună, iar asta atrage după sine şi mai mulţi bani câştigaţi. Eşti un bun exemplu pentru colegii tăi atât timp cât nu uiţi de unde ai plecat. Sunt favorabile călătoriile de afaceri, dar şi planurile de a încerca să te perfecţionezi. Chiar dacă te vezi în bani, ai grijă să nu îi iroseşti inutil!

Vei fi foarte energică în această perioadă, iar reuşitele din carieră te vor face să te simţi de excepţie. Priveşti cu mai mult optimism spre viitor, însă eşti destul de agitată şi uneori neatentă. Riscul de accidentări este crescut tocmai din această cauză şi ar trebui să fii mai prudentă!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nici tu nu mai ştii care este situaţia ta sentimentală, iar în această lună pari mai confuză ca oricând. Dacă eşti angajată într-o relaţie de lungă durată, atunci problemele dintre voi se vor înteţi şi pare că niciunul dintre voi nu este dispus să facă compromisuri. Dacă eşti la început de relaţie, atunci dragostea pluteşte în aer, iar fluturaşii zburdă în stomac!

Ţi se vor arăta multe oportunităţi profesionale în această lună, însă cu siguranţă pe tine te interesează mai mult banii. Îi poţi obţine doar dacă munceşti din greu şi nicidecum dacă profiţi de cei din jurul tău. Trebuie să dai dovadă de mult devotament, dar să îţi şi placă ceea ce faci!

Este foarte important ca în această lună să nu faci schimbări bruşte în stilul tău de viaţă, altfel organsimul tău va fi dat peste cap. Există pericole la tot pasul, de aceea trebuie să fii mai atentă la persoanele bolnave din jurul tău. O igienă mai atentă te poate scuti de unele boli contagioase.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Ai toate şansele ca în această lună să îţi găseşti marea dragoste, însă trebuie să o cauţi puţin. Nu mai aştepta ca altcineva să facă primul pas în timp ce tu doar tânjeşti după orice mic gest din partea lui. Cu cât socializezi şi călătoreşti mai mult, cu atât vei fi mai aproape de o împlinire sentimentală.

Nu o duci prea bine din punct de vedere financiar, însă cu mai multe economii vei reuşi să te menţii pe linia de plutire. Tot ce trebuie să faci este să ai grijă să îţi acoperi cheltuielile majore şi urgente fără să fii nevoită să te împrumuţi la nimeni. Renunţă la a-ţi mai face toate plăcerile!

În ciuda agitaţiei din jurul tău, luna aceasta rămâi plină de energie şi voie bună. Spre finalul lui noiembrie însă, ai putea întâmpina unele probleme de sănătate din cauza neglijenţei cu care îţi tratezi organimsul. Este foarte important să te adaptezi condiţiilor meteo atunci când se cere acest lucru în mod special!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Luna aceasta va avea loc o explozie între tine şi iubit, însă una foarte pasională. Sunteţi tot mai atraşi unul de celălalt, însă cel mai probabil vă aflaţi la început de drum şi încă vă mai cunoaşteţi. Dacă ai o relaţie de lungă durată, atunci trebuie să aduci ceva nou mai ales în dormitor. Condimentează-ţi viaţa sexuală!

Excelezi în afaceri în această lună şi asta atrage după sine şi mai mulţi bani. Trebuie să nu intri în panică atunci când aceştia încetează să mai apară şi să încerci să te bucuri de perioada de glorie pe care o traversezi. Evoluezi pe plan profesional, dar nu trebuie să ai aşteptări prea mari cu privire la finanţe!

Nu începi această lună prea în forţă, însă îţi recapeţi din vitalitate pe măsură ce timpul trece. Nu e nevoie să faci tu ceva în acest sens, e posibil ca schimbările prin care treci să te fi bulversat puţin. Încearcă să fii mai optimistă şi să priveşti cu mai multă încredere spre viitor!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Traversezi o perioadă bună pe plan sentimental, însă nu eşti suprinsă de asta. În ultimul timp nu ai întâmpinat niciun fel de problemă cu partenerul de viaţă, lucru care a făcut ca relaţia voastră să devină uşor monotonă. Dacă ai o relaţie deja de mult timp, e posibil să îţi doreşti să treci cât mai cuârnd la nivelul următor.

Luna aceasta este favorabilă din punct de vedere financiar şi vestea bună este că nu trebuie să faci tu nimic în acest sens. Există şansa să câştigi o sumă de bani neaşteptată sau să primeşti un cadou substanţial din partea cuiva drag. Încearcă să avansezi cu paşi mărunţi, pentru că graba strică treaba!

Eşti destul de agitată, iar stresul pe care îl resimţi zi de zi îşi va pune amprenta asupra organismului tău. Munceşti prea mult şi nu ştii când ar trebui să te opreşti, de aceea spre finalul lui noiembrie rişti ca extenuarea să te îmbolnăvească. Un minim efort pe care ai putea să îl depui ar fi să îţi respecţi un program alimentar strict!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

La începutul acestei luni nu vei avea parte de liniştea mult dorită în cuplu, însă nu va dura prea mult această tensiune. Ca să poţi trece mai uşor peste aceste neplăceri este important să nu mai asculţi la ce spun cei din jurul tău şi să îţi vezi de viaţa ta. În a doua jumătate a lui noiembrie lucrurile reintră în normal şi vei avea parte de mai mult romantism decât ai fi sperat vreodată.

Nu vei câştiga mai mulţi bani în această perioadă, însă vei pune la punct planuri de bătaie în acest sens. Vei obţine rezultate garantate dacă lucrezi în echipă şi nicidecum de una singură. Poţi risca puţin investind banii pe care îi deţii, însă doar dacă te-ai informat suficient despre proiectul respectiv!

Dacă fizic stai foarte bine în această perioadă, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre psihicul tău. Încearcă să te protejezi mai mult de tot ce este negativ în jurul tău şi să nu mai crezi chiar tot ce se spune despre tine. Ia partea bună a lucrurilor şi nu acţiona impulsiv!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Se vor produce schimbări benefice vieţii tale de cuplu în această perioadă, însă trebuie să fii puţin mai deschisă către noutate. Ai toate şansele să te îndrăgosteşti în cazul în care nu ai încă un iubit, dar trebuie să faci ceva pentru a-ţi cunoaşte alesul! Cu cât experimentezi mai mult, cu atât vei fi mai fericită!

Ai toate şansele ca în această perioadă să primeşti oferte tentante care îţi pot aduce mai mulţi bani în buzunar. Eşti foarte energică şi datorită acestui lucru reuşeşti să fii mai productivă decât sperau şefii tăi. Nu rata oportunităţile care ţi se oferă chiar dacă asta presupune o mare schimbare în viaţa ta profesională.

Începi această lună în forţă, însă nu o termini deloc promiţător. Cu cât zilele trec, cu atât starea ta se înrăutăţeşte şi rişti să te alegi cu probleme grave dacă tratezi cu superficialitate. Este un moment bun pentru a merge la un control de rutină, astfel nimic nu te va lua pe nepregătite!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe acest plan, aşa că fii pregătită pentru o mare schimbare în această lună. Cu siguranţă vei încheia etapa de singurătate prin care ai trecut şi poţi uşura liniştită atunci când vei fi convinsă că soarele a răsărit şi pe strada ta. Dacă ai un iubit stabil, încearcă să petreceţi mai multe clipe intime!

Nu îţi face deloc plăcere să munceşti în echipă, însă luna aceasta doar aşa vei putea să faci rost de mai mulţi bani într-un timp scurt. Fă un efort şi acceptă ofertele colegilor, imediat după aceea vei putea reveni la stilul care te reprezintă. Ascultă sfatul unui şef dacă nu vrei să îţi pui singură piedici!

Vei fi mai preocupată decât de obicei de acest sector al vieţii tale şi nu este deloc un lucru rău. Vei ştii să tai răul de la rădăcină şi îţi doreşti să arăţi şi să te simţi mai bine. Încearcă să introduci sportul în viaţa ta, mai ales acum când vremea nu îţi mai permite atât de multă mişcare în aer liber!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Luna aceasta se va încheia o perioadă destul de tensionată pe plan personal şi vei putea să priveşti optimistă spre viitor. Este foarte important să te maturizezi, doar aşa vei reuşi să nu mai suferi şi să nu mai ai parte de dezamăgiri amoroase. Flirtezi prea mult şi asta nu îţi poate aduce un partener stabil!

Nu se vor produce schimbări pe plan financiar în această lună, însă trebuie să fii la fel de cumpătată ca şi până acum. Orice mic răsfăţ îţi va fi criticat, ba chiar ai putea să atragi atenţia şefilor că îţi permiţi prea multe. Încearcă să fii cât de discretă poţi atunci când îţi achiziţionezi ceva!

Luna aceasta vei fi mult mai sensibilă decât de obicei, de aceea se impune o mai multă stricteţe atunci când vine vorba de sănătatea ta. Este foarte important să tratezi orice mică problemă care se iveşte şi să acţionezi întotdeauna după indicaţiile medicului!

Leu(22 iulie - 22 august)

Este foarte important ca în această lună să încerci să fii mai deschisă în faţa partenerului de viaţa şi să îi spui ceea ce simţi. Nu mai aştepta ca el să îşi dea singur seama pentru că nu o va face şi vei suferi. Nu permite niciunui factor extern să vă îndepărteze. Dacă nu ai un iubit, noiembrie vine cu mulţi admiratori din care poţi alege!

Nu se vor produce modificări ale bugetului tău lunar, însă vei avea parte de schimbări profesionale. Este o perioadă bună pentru aprofundarea cunoştinţelor, unele cursuri sau deplasări în interes de serviciu îţi pot fi chiar utile. Nu te aştepta la câştiguri suplimentare pentru că vei fi dezamăgită!

Orice mic exces va fi taxat în această lună, de aceea trebuie să fii foarte echilibrată. Fie că este vorba de alimentaţie sau de odihnă, trebuie să acţionezi niciodată după cum îţi pofteşte inima. Ai grijă de tine pentru a nu-ţi crea neplăceri, însă gândeşte-te şi la persoanele care ţin la tine şi pe care le-ai face să sufere.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să faci orice fel de schimbare în această lună, situaţia amoroasă în care te afli nu trebuie să mai rămână aşa. Fie te desparţi, fie te împaci, important este să iei o decizie. Eforturile pe care le-ai depus până acum pentru ca relaţia să funcţioneze sunt suficiente, aşa că lasă-ţi şi partenerul să ia atitudine!

Vei avea parte de o lună agitată şi trebuie să fii cât de activă poţi pentru a te bucura de succes. Rămâi la nivel de plan pentru moment, iar după ce pregăteşti totul ca la carte poţi acţiona fără teamă. Vrei să te îmbogăţeşti, însă nu vei reuşi peste noapte!

Dacă luna aceasta vei întâmpina probleme de sănătate, trebuie să ştii că va fi doar vina ta! Dacă te neglijezi, atunci vei ceda la un moment dat, iar organismul nu îţi va mai asculta comenzile. Chiar dacă eşti stresată la locul de muncă, nu uita să mănânci şi nici să te odihneşti!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ai vrea ca relaţia ta amoroasă să fie altfel, însă nu faci nimic în acest sens. Te alegi cu dezamăgiri şi frustrări doar din cauza atitudinii tale şi tot ce faci este să reproşezi. Trebuie să te schimbi cât mai repede şi să încerci să îţi accepţi mai mult partenerul aşa cum este el. Există posibilitatea să fii tentată să calci strâmb!

Luna aceasta eşti capabilă să faci orice pentru a câştiga mai mulţi bani, însă asta nu înseamnă să uiţi să fii om. Este foarte important să iei în consederare ce îţi spun cei dragi, dar mai ales şefii tăi. Încearcă să nu dai bani cu împrumut în această perioadă, altfel rişti să rămâi fără ei!

Vei avea un tonus bun în această lună, însă trebuie să ai grijă să nu îl pierzi. Nu vor fi excluse unele probleme de digestie sau poate chiar dentare. Mergi la doctor atunci când nu mai poţi ţine situaţia sub control, altfel se vor agrava şi vei avea mai mult de furcă!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod