Piţipoancele lovesc în Adrian Cristea. Potenţa lui, pusă sub semnul întrebării!

După ce şi-a făcut în lumea mondenă un renume de mare crai, Adrian Cristea a fost pus la zid de ultimele două femei alături de care a fost surprins de paparazzi.

Denisa Botcari şi Carla, pe numele ei real Dana Oloş, i-au stricat reputaţia „Prinţului“, afirmând că acesta este prost la pat. „Cristea e foarte prost la pat. Îi spuneam «roboţel». Făcea totul mecanic… Nici două-trei ore nu-l ţinea“, au spus cele două femei.

Cele două foste iubiri ale fotbalistului au continuat şirul dezvăluirilor şi au spus că Adrian Cristea vrea să fie biciuit în pat. „Lui îi place să fie bătut, biciuit, pălmuit. Are o fantezie cu bătaia.

Ne săruta pe gură, era aşa mecanic. Nu avea niciun feeling şi nu mă făcea nici pe mine să simt ceva“, a spus Denisa Botcari.

Jurnaliştii de la Libertatea au luat legătura cu Adrian Cristea, fotbalistul afirmând că locul femeilor care îl atacă este la... gunoi. „Nu vreau să comentez nimic în legătură cu aceste produse de consum expirate. Locul acestor produse de consum expirate este la gunoi“, a spus Cristea.



Declaraţiile făcute de Carla şi de Denisa Botcari par însă inventate, dacă ne luăm după ce au spus alte două foste iubite ale lui Cristea, Bianca Drăguşanu şi Mariana Roşca.

La începutul acestui an, Mariana Roşca a vorbit deschis cu presa despre momentele petrecute în dormitor cu Adrian Cristea.

Aceasta a spus că vrea să scrie o carte despre aventurile ei sexuale, iar un întreg capitol îi va fi dedicat fotbalistului. „Este foarte dotat. De exemplu, castraveții nu pot releva cu exactitate dimensiunile lui, sunt prea subțiri... El este și lung și gros. Ce să mai spun, are dimensiunile necesare pentru a fi mai mult decât perfect“, a spus femeia. Mai mult, aceasta a completat că Adrian Cristea poate să ducă şi câte 15 numere pe noapte.

Foştii colegi ai lui Cristea au făcut haz de necaz atunci şi au declarat în presă că fotbalistul obişnuieşte să ia Viagra.
„Nu am nevoie, serios. Mă descurc foarte bine şi fără! Glume între colegi“, s-a apărat fotbalistul.

11 Septembrie 2014
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Horea pe 11 Sep 2014, 18:08
    cristea

    Cristea pe Bianca Draguseanu a platit-o la greu iar pe Mariana Rosca o satisface si daca ii arati un deget....fie chiar si degetul mic....

    1
    0

  • Elena pe 11 Sep 2014, 14:38
    Consternare de cat sunt de mizerabile si toata seria sinonimica a nemernicelor!

    Doamne, unde s-a ajuns! Cred ca, in viitor, la o asemenea "acuza", impricinatul isi va arata barbatia in direct, ca sa demonstreze ca tarfele astea anonime MINT cu arta! Multe sunt marseviile pe care omul - omul-avorton uman - , le poate face, dar, dar, dar, in primele trei, se situeaza deconspirarea relatiei intime si, mai mult, "a instrumentului muncii" si a valorii sau a nonvalorii adaugate, asezonate chiar cu poze, furate, "in campul muncii"; in timpul "procesului tehnologic"! Doamne, iti multumesc ca n-am copiii adolescenti de crescut, ca modelele mele si ale sotului meu sunt....perimate! Dumnezeu sa va ierte, pacatoaselor!!

    2
    0

  • victo_53 pe 11 Sep 2014, 08:15
    ?????????

    Pitipoance?Sau doua t....necunoscute care vor si ele sa ajunga celebre? si au gasit un subiect si niste fraieri care sa le promoveze

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod