Parcă pluteşte: Cum poate Rihanna să meargă pe tocuri fără să se împiedice?

Vedeta are o abilitate ieşită din comun de a merge pe tocuri fără să se împiedice, chiar şi atunci când calcă pe grătarele stradale pline de găuri.

Pare forţat să o compari pe Rihanna cu Iisus, dar e doar o glumă de pe reţelele de socializare: vedeta a provocat o dezbatere intensă pe Twitter după ce fanii au observat că ea are o abilitate extraordinară de a merge fără probleme cu tocuri stiletto peste grătarele stradale, aceste veritabile capcane urbane pentru multe femei.

Deşi poartă aproape întotdeauna încălţăminte cu toc foarte subţiri, Rihanna reuşeşte întotdeauna să păşească normal peste grătarele pline de găuri.

Cântăreaţa în vârstă de 30 de ani a fost fotografiată în repetate rânduri în timp ce călca, fără să se uite în jos, pe capace şi grătare stradale, dar de fiecare dată trecea mai departe fără să-şi prindă tocurile în spaţiile goale.

Stârniţi de nonşalanţa cu care reuşeşte Rihanna de fiecare dată să scape fără vreo căzătură, fanii au comentat intens subiectul pe Twitter. După ani la rând în care tot apar imagini cu vedeta călcând cu tocurile subţiri peste grătarele de pe stradă, ei tot nu înţeleg care este secretul său, notează Daily Mail.


Într-un comentariu amuzant, cineva o aseamănă în glumă pe Rihanna cu Iisus: "Iisus a mers pe apă, iar Rihanna merge în tocuri pe grătare, nu văd nicio diferenţă."
Alt utilizator a scris: "Cum??? Eu mă împiedic şi dacă merg desculţ în sufragerie."

Alţii au dus gluma mai departe şi au scris că Rihanna este nemuritoare şi are superputeri secrete dacă poate merge astffel. "S-a confirmat că Rihanna poate pluti", a glumit cineva.

"Nici măcar nu se uită mereu în jos.
Cum poate? Jur că oricine şi-ar rupe glezna!"
, s-a mirat un utilizator văzând fotografiile cu solista.

"Oh, haideţi, nimeni nu poate merge ca Rihanna"
, a răspuns cineva, în timp ce altă persoană a constatat: "Nimic n-o poate opri."

Un alt utilizator a ajuns la aceeaşi concluzie, că abilitatea vedetei este supraomenească: "În 2018 am nebunia şi încrederea să afirm că felul ei de a trece cu stiletto peste grătare e diabolică."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod