Olivier Martinez nu vrea război în tribunal cu Halle Berry

Olivier Martinez și Halle Berry au ajuns la divorț după un mariaj de numai doi ani


Revista People susține că și caracterul coleric al actorului francez a condus la divorț. "El are un temperament coleric care e de-a dreptul îngrijorător. Nu știi niciodată când va exploda", a declarat o sursă.

Potrivit Daily Mail, actorul a solicitat în cererea sa de divorț ca instanța să decidă ulterior asupra pensiei alimentare. La rândul ei, Halle Berry a cerut ca instanța să-l oblige pe Olivier să-i ceară permisiunea dacă vrea să-l ia pe băiatul lor din California.

În plus, ea a menționat că toate bunurile și veniturile obținute în timpul căsniciei de doi ani îi aparțin, potrivit contractului prenupțial, semnat în 2013.

Aceste acțiuni sunt un indiciu că fiecare dintre cele două tabere își stabilește teritoriul juridic pe care dorește să se impună. Dacă avocații nu vor reuși să ajungă la consens în privința partajului și a custodiei, atunci sunt șanse mari ca Halle Berry și Olivier Martinez să continue conflictul la tribunal.

Relația dintre Halle Berry și Olivier Martinez a început în 2010, în timpul filmărilor de la producţia cinematografică "Valul întunecat/ Dark Tide".
Cei doi actori s-au logodit în martie 2012 şi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private în Franţa, pe 13 iulie 2013. Fiul lor, Maceo, s-a născut în octombrie 2013, la Los Angeles,. notează Mediafax.

Actriţa americană a mai fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice, în perioada 1993 - 1997, şi cu cântăreţul Eric Benet, în perioada 2001 - 2005. Apoi, Halle Berry a avut, în perioada 2005 - 2010, o relaţie cu modelul canadian Gabriel Aubry, cu care are o fiică, Nahla, născută în 2008.

Actorul francez Olivier Martinez, în vârstă de 49 de ani, a avut relaţii cu mai multe femei celebre, precum actriţele Mira Sorvino, Juliette Binoche, Michelle Rodriguez şi Rosie Huntington-Whiteley, cântăreaţa Kylie Minogue şi modelul Goya Toledo.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod