Olivia Steer pe minge

Olivia Steer îi atacă pe homosexuali, considerând că susţin şi legalizarea pedofiliei

Într-o postare pe Facebook, Olivia Steer face un comentariu dur la adresa persoanelor gay, spunând că în curând se va cere şi legalizarea pedofiliei, dacă se aprobă căsătoria între persoanele de acelaşi sex

Olivia Steer devine una dintre cele mai toxice persoane din societatea românească. În contextul dezbaterii dintre minorităţile sexuale şi Coaliţia pentru Familie, organizaţie care vrea să interzică formarea unei uniuni între persoane de acelaşi sex, s-a trezit şi vedeta să comenteze.
Soţia lui Andi Moisescu, star Pro TV, jurat al emisiunii Românii au talent, face o asociere grobiană, comparând persoanele gay cu pedofilii.
”Aruncă un ochi spre sclipitorul vest (tot atât de sclipicios ca o paradă gay) ca să vezi cât de superficială e treaba: de la căsătorii gay legalizate se sare urgent la pedofilie legalizată, zoofilie legalizată, incest legalizat. Toţi sunt minoritari, neînţeleşi, cu drepturi nerespectate, care luptă, nu-i aşa, pentru iubire. Ce avem în România e nimic pe lângă ce se întâmplă în vest. De-aia, zic, e loc de mai bine şi la noi”, a scris fosta vedetă pe Facebook.

25 Mai 2016
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • xyz pe 25 Mai 2016, 21:57
    asta este

    Asta chiar nu are ce face, nu are nici o ocupatie? O plateste totusi cineva pentru ineptiile pe care le scoate? Papagalul de Moisexu nu are nimic de spus, nu stie sa-si tina vita in lat? Da' ce sa tina, ca de-aia e papagal. Se face singura de kkt....

    4
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod