Olivia Steer pe minge

Olivia Steer îi atacă pe homosexuali, considerând că susţin şi legalizarea pedofiliei

Olivia Steer, mesaj ciudat

 

Pedofilia este aspru pedepsită în toate statele civilizate din lume

Olivia Steer susţine campania pentru interzicerea căsătoriilor între persoanele de acelaşi sex, dar face o asociere mai mult decât nepotrivită, sugerând că gay militează şi pentru legalizarea pedofiliei, o infracţiune care e pedepsită aspru în toate sistemele de drept din lumea civilizată. Vedeta are, în ultima vreme, tot mai multe ieşiri publice exagerate şi extremiste.
Olivia Steer, 38 de ani, e mama a doi copii şi e cea mai vocală personalitate ce susţine interzicerea vaccinurilor la nou-născuţi şi minori. Ea crede că acestea pot provoca autism, deşi nu există niciun studiu credibil care să susţină aşa ceva.
Olivia Steer e vegană, nu mănâncă lapte, brânzeturi, carne, ouă, peşte, ci numai plante, legume şi fructe nepreparate prin foc. Ea susţine că o astfel de dietă o face să se simtă mult mai bine.
Sora ei a murit de cancer în urmă cu câţiva ani, iar această tragedie din familia ei a determinat-o să-şi schimbe radical stilul de viaţă.

25 Mai 2016
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • xyz pe 25 Mai 2016, 21:57
    asta este

    Asta chiar nu are ce face, nu are nici o ocupatie? O plateste totusi cineva pentru ineptiile pe care le scoate? Papagalul de Moisexu nu are nimic de spus, nu stie sa-si tina vita in lat? Da' ce sa tina, ca de-aia e papagal. Se face singura de kkt....

    4
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod