Olivia Steer, enervată că Alina Mungiu le ţine partea norvegienilor

Soţia lui Andi Moisescu a participat la o manifestaţie în Capitală, în sprijinul familiei Bodnariu, ai cărei copii au fost luaţi de statul nordic.

Cazul familiei Bodnariu, ai cărei copii au fost luaţi de Barnevernet (Serviciul Pentru Protecţia Copilului din Norvegia), a declanşat mai multe mişări de protest în ţară, dar şi în străinătate.

Printre cei care susţin cauza familie Bodnariu se numără şi vedeta TV Olivia Steer, care a participat la o manifestaţie la Piaţă Victoriei. Ea le-a criticat pe Ana Costea, ministrul demisionar al muncii, şi pe Alina Mungiu, analist, care au ţinut, prin mai multe luări de poziţie, partea statului norvegian.



"Nu numai împotriva abuzurilor sinistre ale Barnevernet se protestează azi, în Piaţa Victoriei. Ci împotriva tuturor cuvioşilor tovarăşi, gen Ana Costea sau Alina Mungiu, care vorbesc la televizor rânjind despre cum vor ei să reinventeze totalitarismul şi să desfiinţeze drepturile fundamentale ale omului, după sfântul model Barnevernet"
, a scris sâmbătă, pe Facebook, soţia lui Andi Moisescu, care a dat share apoi un comentariu, de pe un blog, în care Alina Mungiu era criticată dur.


"Citind cu atenţie acest text, oricine ar fi tentat să sune la 112, căci asemenea afirmaţii nu pot fi făcute de cineva care are toate ţiglele pe casă sau, cum spune chiar Alina Mungiu, care are <<mintea acasă>>. Să susţii că nişte manifestaţii de solidaritate cu o familie care s-a trezit cu copiii luaţi brusc din casă ar fi manipulări ale ruşilor, sub comanda directă a lui Puţin te face să crezi ori că s-au terminat medicamentele din farmacii, ori că autorul unor asemenea aserţiuni este angajatul unei agenturi care vrea să-i batjocorească pe români", este mesajul preluat de Olivia pe pagina sa.

 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • xyz pe 19 Apr 2016, 10:56
    DIN PACATE

    Din pacate, majoritatea populatiei este formata din indivizi gen Gina si Grigore care si-au imprastiat aberatiile pe aici.

    0
    0

  • xyz pe 19 Apr 2016, 10:54
    EFECTUL

    In loc sa va aberati pe aici, mai bine ati citi parerea lui Cristoiu despre caz. Norvegienii au avut dreptate, romanistanezii nu au absolut nici o treaba cu asta, dar le place sa se afle in treaba ca niste decerebrati ce sint. Copiii veneau batuti la scoala, statul a luat masuri, ce nu e clar? Si mersi inca o data dashteptilor de pe site care nu contenesc sa stearga comentariile "incomode", ca si cind asta ar rezolva ceva. Exprimarea libera e un vis.

    0
    0

  • mona pe 19 Apr 2016, 08:50
    Bodnariu vs Norvegia

    Sînt convinsă că adevărul e pe la mijloc. Îndoctrinarea religioasă nu e normală (şi ştim cu toţii de ce) iar regulile statului norvegian sînt clare şi se aplică. Te aliniezi sau pleci. E simplu. Şi aşa se poate vedea din afara problemei.

    1
    0

  • Gina pe 18 Apr 2016, 23:17
    Lista să fie accesibilă one line

    Ca să poată să fie semnată de toţi care accesează pagina şi sunt de partea familiei Bodnariu

    0
    1

  • Grigore pe 18 Apr 2016, 19:03
    Cerem să se facă o listă de protest

    Unde să se strângă semnăturile celor care sunt împotriva acestor proceduri barbare, neumane. Şi această listă să fie trimisă ambasadelor norvegiene din fiecare ţară, cerându-se să se deea un răspuns PUBLIC

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod