Oana Roman s-a îngrăşat 16 kilograme: "Mi se pare că sunt ca o balenă!"

Vedeta care va naşte peste trei săptămâni spune că sarcina este o experienţă dificilă. Ea se teme că se va îngrăşa şi mai mult.

La sfârşitul lunii, Oana Roman şi soţul ei, Marius Elisei, vor deveni părinţi. Vedeta va naşte, prin cezariană, o fetiţă, al cărei nume va fi Maria Izabela. Ea a vorbit în emisiunea "La Măruţă" despre experienţa sarcinii şi s-a declarat nemulţumită de faptul că s-a îngrăşat.

"Am luat 15-16 kilograme până acum. Sper să nu fie o explozie acum, în astea două săptămâni. Mă simt bine, nu mi s-au umflat picioarele, nu m-am umflat nici eu aşa... Ultimele săptămâni sunt cele mai grele şi asta ştiu toate femeile care au născut.

E cel mai greu acum, obosesc foarte tare, nu-mi mai găsesc o poziţie în care să stau", a spus Oana.

"M-am umflat foarte tare, îmi găsesc cu greu poziţia şi obosesc foarte tare. E foarte greu să fii gravidă. Mi se pare că sunt ca o balenă", a adăugat ea.



Cei doi proaspăt căsătoriţi au cumpărat deja mobilierul şi au decorat pereţii camerei copilului cu personaje din desene animate, Minnie Mouse, Mickey Mouse şi Donald Duck. În timp ce Marius a stat alături de meşteri, Oana a dat indicaţii din fotoliu.

Vedeta a mărturisit că după ce cununia civilă şi după naştere, mai are o dorinţă importantă. "O să mă simt cu adevărat împăcată când voi face şi slujba de cununie. După ce vom avea inelele pe degete, atunci mă voi considera fericită. Odată cu nunta va avea loc şi botezul Mariei Izabela, adică prin iunie-iulie", a spus Oana Roman, care a anunţat că va face botezul fetiţei odată cu nunta şi că aşteaptă 500 de invitaţi la acest dublu eveniment.

Oana Roman (37 de ani) şi Marius Elisei (26 de ani) sunt împreună de aproximativ un an şi s-au căsătorit pe 15 ianuarie, la Oficiul Stării Civile din Sectorul 2 al Capitalei.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Februarie 2014
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pollet_a pe 19 Feb 2014, 22:17
    Hmmmm.....

    O sfatuiesc sa sa gandeasca cum va creste ea acel copil, caci "jumatatea "...nu va ramane langa ea. Sa fie convinsa. Va fi o ...alta...mama singura, "c-asa e-n showbiz". Bine, imi inchipui ca si daca va fi singura, copilul va fi destul de bine ingrijit...cel putin sper acest lucru.

    0
    1

  • TEBULESCU pe 6 Feb 2014, 01:31
    Păi şi înainte....

    ....ce era ? Un delfin ?

    4
    0

  • alina pe 5 Feb 2014, 15:45
    In atentia d-nei Roman Oana

    cea mai buna soutie este sa mancati tot ce va pofteste stomacelul DAR SA COMBINATI CORECT ALIMENTELE. Astfel, veti reusi sa si slabiti si sa si ancati ce vreti. Va recoman site-ul : vindecator.com (articoulu din partea dreapta: Cum combinam CORECT alimentele la o masa?) Nu va apucati de diete absurde ce doar pe termen scurt au efect si poate va si afecteaza masa musculara si osoasa. Aveti nevoie de un stil de viata sanatos, iar site-ul de mai sus este ceea ce Succes.

    2
    1

  • angela pe 4 Feb 2014, 05:24
    balena

    Balena ai fost mereu si balena vei fi mereu.Nu ai nici o tangenta cu esteticul.

    4
    0

  • pollet_a pe 3 Feb 2014, 23:34
    oh......

    Chiar ti se pare.....?????

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod