Oana Lis pierde războiul cu kilogramele. Vedeta continuă să se îngrașe

Soția fostului primar al Capitalei are probleme cu silueta, dar nu se sfiește să îmbrace rochii mulate la evenimentele mondene.
Oana Lis a avut mereu o tendință evidentă de a se îngrășa, dar în ciuda acestei predispoziții, nu s-a străduit să mențină situația sub control. Cu excepția unor tentative de a ține o dietă, regimul alimentar foarte permisiv, combinat cu sedentarismul, i-au distrus silueta. Iar acest proces continuă de câțiva ani, astfel că surplusul de greutate a devenit ceva obișnuit nu doar pentru ea, ci și pentru cei care îi urmăresc aparițiile publice.

La 36 de ani, Oana Lis ea ar avea suficient timp pentru a începe să-și schimbe stilul de viață și pentru a-și recăpăta feminitatea, însă pare că nu mai face nimic pentru ea.
Semn că s-a împăcat cu situația, ea nu s-a sfiit să poarte o rochie roșie și mulată la un eveniment public. Îndrăzneala ei a mers chiar mai departe, întrucât vedeta nu purta sutien, în vreme cu sânii imenși s-au lăsat după fluctuațiile ei de greutate, remarcă ziarul Libertatea.

În 2012, vedeta anunța că vrea să slăbească și recunoștea că transformarea sa fizică nu este rezultatul unei probleme de sănătate, ci al slăbiciunii ei pentru mâncare. "Nu m-am îngrăşat că sunt bolnavă cu tiroida, cum mint unele...
m-am îngrăşat pentru că îmi place să mănânc. Vreau să slăbesc cel puţin 10 kilograme, mai geru e să pun în practică această dorinţă"
, a declarat Oana Lis, pentru emisiunea "Acces Direct", de la Antena 1.

Trei ani mai târziu, ea se afla în aceeași fază. Invitată, în noiembrie 2015, într-o emisiune TV, vedeta a declarat că este conştientă că s-a îngrăşat, dar nu se poate abţine de la micile plăceri ale vieţii, și rezistă poftelor doar uneori, când soţul său o critică dur, scrie cancan.ro.
"Dacă am un milion, îl mănânc. Acum lăsând gluma la o parte, de o rochie de seară mai am nevoie, că sunt invitată la două nunţi. Când am nevoie de bani, pe Viorel îl iau prin învăluire. Îi zic că prietenei mele i-a luat iubitul ei nu ştiu ce rochie şi îmi dă. Viorel este cel mai dur critic al meu, mă ceartă, îmi ascunde mâncarea şi îmi spune că nu vrea să râdă alţii de mine. Ce să fac dacă îmi place să mănânc", a mărturisit Oana Lis.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod