O noua moda. Hartuitorii de vedete

Vedetele exista datorita fanilor, dar si fanii exista datorita vedetelor.
Vedetele exista datorita fanilor, dar si fanii exista datorita vedetelor. Dar ce se intampla cand fanii devin vedete din simplul motiv ca-si hartuiesc atat de mult idolii incat incep sa fie subiecte pentru materialele jurnalistice?

Mai nou, in presa din Romania si-a facut aparitia Adriana Musteata, o tanara de aproximativ 30 de ani care are ca singura preocupare sa urmareasca persoanele publice. La inceput a fost Mihai Morar, apoi Lavinia Pintea, sotia regretatului Adrian Pintea, iar acum "s-a reorientat" catre Catalin Crisan.

"De cateva luni, primesc, zi si noapte, zeci de mesaje si telefoane injurioase si de amenintare, de la o individa, fana infocata a lui Adrian. E bulversata ca Adri s-a casatorit cu mine, ca eu i-am fost mireasa, si nu ea. Mai mult, de cateva zile, mi se adreseaza ca si cand vorbeste direct cu Adrian", declara zilele trecute pentru un tabloid, vaduva lui Adrian Pintea.

In replica, Adriana sustine ca l-a iubit foarte mult pe actorul roman si ca niciodata nu a putut sa se impace cu gandul ca acesta s-a casatorit cu Lavinia Tatomir. "Cand am ajuns la inmormantare, sicriul era inchis. Voiam sa pun mana pe el, sa-l simt rece si sa-l sarut, macar mort, daca viu, n-am reusit. Sigur traieste, si-a inscenat moartea ca sa ne faca pe mine si pe Lavinia sa suferim", declara hartuitoarea.

In ciuda suferintei pe care inca o mai simte dupa decesul lui Adrian Pintea, Lavinia a avut puterea sa mearga la politie si sa reclame ce i se intampla.

Intr-o situatie asemanatoare s-a aflat si Mihai Morar, vedeta Antenei 2. Dupa aparitia in presa a declaratiilor pe care le-a facut vaduva actorului, realizatorul tv a marturisit, chiar in cadrul matinalului pe care il are la Radio Zu, ca a trecut printr-o situatie similara cu aceeasi persoana. Din ce declara Morar intelegem ca tanara il astepta in fiecare dimineata in fata radioului, uneori incercand chiar sa intre peste ele in masina. "Din cauza ca ma agasa incontinu, intr-o dimineata i-am adresat cateva cuvinte obscene tocmai pentru a ma lasa in pace. Mirarea mea a fost ca raspunsul ei a fost ca ma iubeste si mai mult cand o injur".

Nici plangerea facuta la politie, nu a speriat-o pe Adriana Musteata care, fara pic de jena, le-a declarat autoritatilor ca ea si Mihai Morar au trait o adevarat poveste de dragoste si ca nu putine au fost noptile pe care le-au petrecut impreuna. Total neadevarat, din ce spune realizatorul tv.

A treia victima pe lista Adrianei este Catalin Crisan. La sfarsitul unui minirecital pe care l-a sustinut artistul la Sala Palatului, femeia a intrat in culise si i-a facut avansuri. Din pacate, s-a ajuns la ajutorul oamenilor de la paza care au fost rugati sa o scoata pe Adriana din cladire.

"Am incercat sa-i spun ca nu are niciun rost sa se tina dupa mine, nu a inteles si am rugat pe cineva sa stea de vorba cu ea. Nu ma intereseaza fata asta. Parea o fana discreta, dar s-a dovedit ca nu era deloc asa. Am rezolvat in asa fel incat sa fie discreta", a declarat artistul in cadrul emisiunii Acces Direct.
24 Februarie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod