O nouă aventură. Lindsay Lohan are alt iubit: un afacerist rus

Vedeta americană în vârstă de 29 de ani are o relație cu omul de afaceri Igor Tarabasov, cu șapte ani mai tânăr decât ea.

După mai multe peripeții, inclusiv unele de ordin legal, se pare că Lindsay Lohan trece din nou printr-o perioadă bună. Vedeta are o relație cu omul de afaceri rus Igor Tarabasov (22 de ani), care pare să fie pe placul familiei ei și, mai mult decât atât, a reușit să o îmblânzească pe neobosita Lindsay.

Potrivit tabloidului online american TMZ, citat de Daily Mail, Lindsay și Igor se întâlnesc încă din perioada Crăciunului, iar de atunci cuplul a făcut câteva escapade romantice.

De altfel, Lindsay a mers la New York cu iubitul ei și l-a prezentat familiei sale, iar acesta a făcut o impresie bună.

Deși cei doi au fost destul de discreți și au evitat să se afișeze în public, Lindsay Lohan a dat câteva indicii despre schimbarea survenită în viața ei. În ultimele săptămâni, ea a postat pe rețelele de socializare câteva imagini cu Igor, notează Daily Mail. Într-un instantaneu alb-negru, publicat pe Instagram, unde are 4,3 milioane de urmăritori, Lindsay stă alături de un tânăr, despre care ziarul britanic scrie că ar fi iubitul ei rus, care se preface că o mușcă de umăr.

Într-o altă imagine, tot alb-negru, ea stă la masă, pe o tereasă dintr-o stațiune montană, alături de același personaj care stă cu ochii pe telefonul mobil.
Cele două fotografii au fost realizate în februarie, într-o stațiune montană din Elveția.

Potrivit site-ului Russia Beyond The Headlines, citat de Daily Mail, Igor este fiul milionarului Dmitri Tarabasov.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod