O imagine antologică: Ce gândea Sophia Loren când se holba la sânii lui Jayne Mansfield

de Daniel Dumitrescu, 25 Noiembrie 2014

Fotografia realizată în anii '50 a intrat în istoria Hollywood-ului. Actrița italiană a dezvăluit ce s-a întâmplat în acea secvență celebră.

Au trecut peste cinci decenii de la acest moment, dar aceasta rămâne una dintre cele mai puternice imagini din lumea Hollywood-ului. Sophia Loren studiază, cu o privire în care se pot citi multe, bustul proeminent al actriței Jayne Mansfield, care par "să sară peste bord" în timp ce blonda zâmbește spre camera fotografului.

'67anul în care a murit Jayne Mansfield
Scena s-a petrecut la un cocktail organizat la hotelul Beverly Hills, în 1957. Astăzi în vârstă de 80 de ani, Sophia Loren a explicat, finalmente, pentru publicația Entertainment Weekly, la ce se gândea când privea spre bustul de lângă ea.
"Uitați-vă la acea poză. Unde sunt ochii mei?", a început ea cu o întrebare. "Mă uitam la sfârcurile ei, pentru că mă temeam că vor ajunge în farfuria mea", a spus actrița italiană.

"În privirea mea se poate citi teama. Sunt atât de speriată câ tot ce se află în rochia aceea va exploda și se va împrăștia pe masă", a adăugat ea.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod