Brandul românesc de modă ETIC deschide un nou magazin în Băneasa Shopping City

Brandul românesc ETIC anunță inaugurarea celui de-al 9-lea magazin, aflat în Băneasa Shopping City, în Galeriile Feeria. Noul magazin va fi deschis de mâine, 25 noiembrie.Pentru ETIC, acesta este al doilea magazin inaugurat în 2014, după cel deschis la Craiova, în Electropuetere Mall Parc, la mijlocul lunii septembrie.
Magazinul din Băneasa Shopping City - Galeriile Feeria se întinde pe o suprafață de150 mp și a presupus o investiție de circa 120.000 euro. În noua locație se vor găsi piese din colecția de toamnă-iarnă ETIC - de la paltoane colorate, pulovere oversized, rochii de zi sau de party, până la costume, jeanși și diverse accesorii.

Brandul ETIC a intrat pe piaţă acum 15 ani şi a ajuns în prezent la 9 magazine şi o cifră de afaceri de 1.1mil. euro.

“Mă bucur că anul acesta am deschis două noi magazine, unul în Craiova și încă unul în București, în Băneasa Shopping City - un centru comercial foarte important pentru noi.
Sunt sigură că propunerile noaste vor avea succes și în noua locație, pentru că venim cu haine potrivite pentru orice moment al zilei, mereu în tendințe și oferim un bun raport calitate – preț foarte bun. Acordăm multă atenție calității țesăturilor, accesoriilor și modului în care produsele sunt lucrate” a declarat Ana Maria Coman, director general ETIC.

Până la finalul anului, ETIC intenționează să inaugureze și un magazin online.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod