O fată „sucită“: Miranda Kerr îţi arată cum să faci yoga pe plajă

Vedeta australiană nu ratează nicio ocazie pentru a-şi face exerciţiile preferate. Ea a postat pe Instagram o imagine în care demonstrează cât de flexibilă e.

Miranda Kerr a învăţat o mişcare nouă şi abia aştepta să le-o arate şi fanilor. Supermodelul australian a postat marţi pe Instagram o fotografie în care apare în timp ce face yoga pe plajă. Şi nu oricum, ci într-o poziţie destul de dificilă, cu capul în jos şi cu picioarele deasupra.

Îmbrăcată cu o pereche de pantaloni şic Zimmerman, din mătase albă, semitransparentă, care potrivit Daily Mail costă cam 400 de dolari australieni perechea, vedeta în vârstă de 32 de ani îşi pune în evidenţă corpul excelent lucrat şi foarte flexibil.

O avidă utilizatoare a reţelelor de socializare, Miranda Kerr obişnuieşte să publice fotografii inedite, care fac deliciul admiratorilor. Săptămâna trecută, ea şi-a delectat fanii cu o ipostază incitantă - o imagine în care posteriorul său era aproape în totalitate descoperit.

Modelul australian nu este singura vedetă internaţională care se prezintă pe internet în poziţii ingenioase de yoga. "Campioană" la acest capitol rămâne Hilaria Baldwin, o profesoară de yoga în vârstă de 31 de ani, a doua soţie a actorului Alec Baldwin, care postează săptămânal fotografii în care apare executând poziţii dificile şi amuzante.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Septembrie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod