Nunțile anului. Vezi ce vedete și-au pus pirostriile în 2012!

Parcă în niciun an nu au fost atâtea nunți de vedete ca în 2012. Nunta Elenei Băsescu a fost unul dintre cele mai mediatizate evenimente mondene din acest an, completând lungul șir al cununiilor unor vedete de calibru, precum Nicoleta Luciu și Teo Trandafir.
1 din 12

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu, huiduiți la cununie

Fiica preşedintelui s-a căsătorit sâmbătă, 1 septembrie, în Bucureşti, cu Bogdan Ionescu. Văzând că încercarea lor de a păstra discreţia asupra acestui eveniment nu are nicio șansă, cei doi miri au decis să dea publicităţii, cu două zile înainte, un comunicat care conţinea toate detaliile despre ceremonie.

La cel mai important moment din viața lor împreună, cei doi tineri au fost nevoiți să suporte un cor de huiduieli și jigniri din partea mai multor persoane aflate în faţa Pimăriei Sectorului 2. Au fost însă și oameni care au venit din curiozitate sau care au dorit să-i felicite pe miri şi să le ofere flori.
Ceremonia de oficiere a căsătoriei civile, oficiată de primarul Neculai Onțanu, a durat aproximativ zece minute, iar la eveniment au asistat circa 30 de persoane. Elena Băsescu a fost îmbrăcată cu o rochie roz fane, iar Bogdan Ionescu purta un costum gri închis. Ea avea un mic buchet din flori roşii, iar el avea o floare roşie în buzunarul de la piept al sacoului. La ieşirea din Primărie nu a fost cadrul specific nunţilor în România: nu a fost nici tunelul de flori, nici fotografie pe treptele instituției, nici muzică sau urări. Mirii şi preşedintele au evitat să dea declaraţii.

Cununia religioasă a avut loc la Biserica Sfântul Spiridon cel Nou din Bucureşti şi a fost oficiată de cinci preoţi. Traian Băsescu şi-a condus fiica la altar, mireasa alegând o rochie simplă şi o coafură deloc complicată.
Prima parte a ceremoniei religioase a putut fi filmată de jurnalişti, restul slujbei desfăşurându-se fără prezenţa televiziunilor. Traian Băsescu, într-un costum simplu, de culoare neagră, a zâmbit tot timpul la nunta fiicei sale, fiind foarte binedispus.
Aproximativ 600 de invitaţi au participat la petrecerea organizată în grădina Palatului Snagov, atmosfera fiind întreţinută de interpreţii Aurel Tamaş, Călin Geambaşu, Smiley Band şi de un DJ. Rochia miresei, realizată din dantelă Sophie Hallette, organza din mătase naturală şi tafta, a fost creată de designerul autohton Anca Maxim şi a costat în jur de 4.500 de euro.

23 Decembrie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • madalina pe 24 Dec 2012, 13:32
    rochii

    sunt divine foarte faine numai una nu imi place asa mult ca celelalte

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod