Nunta lui Borcea: 10 preferinţe de cocalari

Pe 28 august are loc cea mai aşteptată nuntă din România anului 2011, așteptată atât de public, dar mai ales de mireasă căreia i-a luat o perioadă de 8 ani ca să devină doamna Borcea. Presa a vuit zilele acestea cu informaţii despre noul cuplu , crescând și mai mult interesul. Atunci când te gândeşti la un eveniment de marcă, aşa cum pentru că, din cele citite până astăzi,este descrisă această nuntă, speri că vei asista la un spectacol al bunului gust, al etichetei şi al simplităţii rafinate. Eroare pentru  că se pare că vom avea parte de un spectacol care nu are nicio treabă cu bunul gust.
1 din 11

1. Sarea de la Slănic nu mai este bună. Borcea a ales-o pe cea Himalaya

Una dintre fiţele maxime ale acestei nunţi este... sarea pe care au ales-o soţii Borcea. De teamă ca nu cumva să facă pietre la rinichi, probabil, finanţatorul de la Dinamo a ales să săreze mâncarea cu cristale extrase direct din inima munţilor Himalaya.  Sarea de Himalaya cuprinde 84 de minerale care se regăsesc şi în sângele uman, în lichidul amniotic şi în lacrimi... Ei bine, lacrimile chiar le poţi gusta ca să vezi cât de intensă este aroma, pentru că-ţi vor da din belşug, atunci când vei afla preţul: 25 de lei punga de 1 kilogram. "Nu dă un gust deosebit mâncării. Această sare e, mai degrabă, o fiţă", spune bucătarul Jakob Hausmann, citat de Click.ro.

27 August 2011
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Rebeka pe 30 Aug 2011, 17:16
    Casa de piatra;))!

    Se iubesc , s-au casatorit si si-au facut nunta dupa bugetul si gusturile lor. Cinste lor! Cu ce va incurca toate astea sa traiti sa faceti ce va place... Nu stiu care facem mai mult rau, ei care sunt bogati si isi etaleaza grandomania sau noi care pe zi ce trece ne hranim invidia cu ea. Lasand asta la o parte, ce tot aveti cu omul ala ca s-a recasatorit? E viata lui si nu ne afecteaza cu nimic , el ar trebui sa fie singurul care sa isi faca griji pentru fosta nevasta si copii. Daca are nevoie de cearta probabil sunt destui in jururl lui care il cunosc si ii pot spune cate ceva, iar daca are nevoie de consiliere si sfaturi sunt sigura ca are bani sa se duca singurel la psiholog. Ar trebui sa traim cu totii in grota ca sa fim fericiti??? In schimb daca am dispune toti de acelasi nivel de trai tot s-ar trezi destui nemultumiti sa strice armonia ca ei aspira la mai mult si mai mult, in fine. Si mie, probabil ca multora, mi-ar placea sa ma scald intr-un astfel de lux, sa am bani sa nu mai stiu ce sa fac cu ei si sa-mi cumpar sare de 25 de lei punga, de ce nu? dar cu regret recunosc ca nu ma duce capul cum as putea produce atat de multi bani... in concluzie, raman saraca si convinsa ca banii nu aduc fericirea, iar modalitati de a o intretine se gasesc pentru tot buzunarul;))!

    3
    1

  • dora pe 29 Aug 2011, 11:47
    de acord

    subscriu intru totul la cele spuse de autoarea articolului. un kitch mai mare de atat numai la noi se putea intampla. am innebunit weekendul asta cu nunta lor. DAR MAI LASATI-NE NAIBII IN PACE CU CHELTUIELI DE ASTEA, DE PROST GUST!! cum indrazneste ciobanul de Becali sa faca comparatie cu nunta regala din Anglia??? DOAMNE, CE VREMURI AM AJUNS!!!?!?

    6
    0

  • raluca pe 29 Aug 2011, 08:52
    in sfarsit "doamna" Borcea

    doamna zici ?!?! ....dupa 8 ani in care s-au tot iubit, si-au unit destinele. Esta barbatul vietii ei !!!! Bravoooo, foarte coooolll. Ma intreb de ce comentariile negative referitoare acestei "nunti de vis" sunt postate doar de femei ? Sa vedem... poate ca mai sunt si altele, ca mine, care divorteaza dupa aprox 20 de ani si mai au si 2 copii, de 13 si 8 ani, tot ca mine. Nu sunt frustrata si nici disperata, ci doar mi-e sila ! Cum poti mediatiza atat o mascarada ca asta !!, cum privesc copilasiii dlui Mire intreaga "poveste de amor", cand oups! dureaza de 8 ani, exact ca varsta gemenilor lui. Dar baiatul de 13 ani, care in prima zi de scoala va auzi probabil : "ce bunaciune si-a tras tata-to , super cool frate !!! " Mi-e greata de tot si regret ca starea actuala de indobitocire pe care o are poporul roman se regaseste in tot ce ar putea un copil sa atinga, sa citeasca, sa auda si sa i se fixeze pe retina !!!

    17
    1

  • Beatrice pe 28 Aug 2011, 20:54
    nunta borcea

    Sunt penibili! Alina e urata urata urata.

    13
    0

  • ana maria pe 27 Aug 2011, 13:26
    buna

    Clipuri incendiare cu vedete Bianca Dragusanu amator pe paparazzionline.tk

    2
    5

  • dana pe 27 Aug 2011, 09:22
    felicitari

    fara cuvinte se potriveste manusa ,,TAEA ARDE SI BABA SE PIAPTANA....oare totusi cum au facut uni atitia bani ?????''oare vor plati vrodata ....tatal meu a facut infart si a murit la 28 de ani ca a venit ilicitu pe vremuri.....era ospatar si ducea o viata mai buna vecini au sezizat pe astia nui vede nimeni nimeni....sigur NUUUUUUUUU.....DOMNULE FINANTATOR DEJA TRAIESTI IN PACAT PT CA TIAI LASAT SOTIA CARE E O DOAMNA ADEVARATA ....COPIII....PUTEAI SA AI SI AVENTURI DAR SA SA IT-I TI FAMILIA CA AVEAI O FAMILIE FRUMOASA PACAT NICI TOTI BANI DIN LUME NU TE VA SALVA IN ZIUA JUDECATI CARE VA VENI SI LA TINE SI LA NOI TOTI DEALFEL EU AM SPUS CE GINDESC DACA AM JIGNIT SCUZATI INDRAZNEALA .....SI FITI FERICITI CIT VIATA VA MAI PERMITE CA LEGE VA DA VOIE........

    9
    0

  • Ionut pe 27 Aug 2011, 09:16
    Cumpara relaxat

    Profita de ocazie! Preturi de en gros + confortul comenzii din fotoliu. Spune-ne ce produse doresti, apoi vizioneaza in liniste meciul echipei favorite. De restul ne ocupam noi. www.danivos.ro

    0
    5

  • konstance57 pe 27 Aug 2011, 08:09
    nunta

    Nici un comentariu ! Mi-e sila !

    16
    0

  • Ralu pe 27 Aug 2011, 07:48
    cum iti va tihni nunta,cand echipa a pierdut?

    Borcea,ai dus la pierderea echipei dinamo,ti-ai destramat o familie,si pentru cine?Vei fi blestemat si tot ce vei avea vei pierde.

    8
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod