Nu sunt extravagante și nici nu au uitat valoarea banului: 10 vedete bogate care trăiesc modest

Credeai că toate vedetele au mai multe case și cheltuiesc sume incredibile pe fiecare ținută pe care o poartă? Astăzi îți prezentăm excepțiile, care ne arată că poți ajunge celebru fără să uiți cât de mult contează munca și efortul și fără să simți nevoia să cheltuiești fără oprire. Lista de vedete bogate care trăiesc modest îți va schimba părerea despre celebrități.
De obicei se consideră că o avere impresionantă este asociată cu reședințe de lux, mașini elegante și alte semne ale bunăstării financiare, dar banii câștigați nu schimbă neapărat caracterul oamenilor. Pe lista de vedete bogate care trăiesc modest vei regăsi celebrități care știu să economisească, nu simt nevoia să aibă un șofer personal sau o mașină de lux și nici nu caută ținute personalizate cu un preț impresionant.
În cazul lor talentul care le-a adus faima le-a menținut principiile în ciuda sumelor mari pe care le-au câștigat și continuă să trăiească aplicând aceleași idei care le ghidau viața înainte de a deveni cunoscute și apreciate de fani.

 
Iată câteva vedete bogate care trăiesc modest:

 
1. Halle Berry

„Sunt recunoscătoare pentru norocul pe Care l-am avut, dar una dintre cele mai mari temeri ale mele este că aș putea pierde totul”, a spus Halle Berry. Vedeta se comportă la fel ca o persoană obișnuită. Își face cumpărăturile de la supermarket alături de copii și, deși are un venit foarte mare, folosește în continuare transportul public, fără să considere că face vreun sacrificiu.

 
2.
Kate Middleton

Ducesa de Cambridge preferă să poarte rochii simple și elegante nu numai în viața de zi cu zi, ci și când participă la dineuri sau alte evenimente sociale. Este una dintre primele persoane celebre care a purtat haine cumpărate de la magazine obișnuite fără să aibă regrete. Kate a încălcat protocolul în mod repetat purtând aceeași rochie de mai multe ori, iar nivelul ei de popularitate crește constant.

 
3. Matthew McConaughey

Pare greu de crezut dar actorul care a câștigat Oscarul a trăit într-o rulotă chiar și după ce a încasat milioane de dolari datorită rolurilor sale de succes în comedii romantice. Acesta este convins că traiul într-o rulotă concretizează dorința sa de a trăi în mod minimalist. În plus, i se pare că reduce foarte mult nivelul de stres pentru că întreținerea unei case necesită multă atenție și energie.

 
4. Sarah Jessica Parker

Hainele pe care le poartă Sarah Jessica Parker în viața de zi cu zi nu seamănă deloc cu cele din „Sex and the City/ Totul despre sex”. Actrița preferă ținutele simple și confortabile și, de asemenea, este convinsă că este benefic și pentru copii să crească într-un stil modest.
„Fiul meu poartă haine de la diferiți membri ai familiei pentru că am foarte mulți nepoți. În plus, mama mea a păstrat hainele fraților mei, așa că nu cred că i-am cumpărat vreodată haine decât pentru ocazii speciale sau schi. Îi cumpăr, totuși, pantofi, pentru că fiecare persoană trebuie să poată merge confortabil și picioarele tuturor sunt diferite”, a spus aceasta.

 
5. Keanu Reeves

Unul dintre cei mai apreciați actori din lume nu-și face deloc griji în privința venitului pe care îl primește pentru rolurile interpretate. Keanu Reeves a donat aproape 85% din câștigurile pentru „Matrix” echipei pentru efecte speciale și celei care s-a ocupat de costume. „Banii sunt ultimul lucru la care mă gândesc. Aș putea trăi din ce am câștigat până acum câteva secole”, a spus acesta. Poate fi văzut des folosind transportul pubic, cumpărând haine de la reduceri sau relaxându-se pe o bancă din parc în loc să meargă la un restaurant de lux.

 
6. Julia Roberts

„Nu am avut niciodată destul de multe rochii ca să fiu elegantă în fiecare zi”, a spus actrița.
Deși este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood, Julia Roberts poartă ținute modeste, confortabile, cultivă legume organice în grădina ei și croșetează haine pentru copii. Într-un interviu recent a dezvăluit că tratamentul ei favorit pentru păr este un șampon simplu de la hotel.

 
7. Jennifer Lopez

Deși se zvonește că vedetele cheltuiesc sume exagerate pentru a participa la evenimentele sociale, în cazul lui Jennifer Lopez lucrurile stau foarte diferit. Vedeta a demontat miturile purtând o rochie din dantelă roz de numai 26 de dolari într-un episod din American Idol.

 
8. Tori Spelling

Actrița care a devenit celebră în anii ‘90 și-a vândut casa spațioasă acum câțiva ani și s-a mutat într-un bungalou. Tori Spelling cultivă legume organice și fructe pentru familia ei și este convinsă că acesta este cel mai bun mediu pentru a-și crește cei 5 copii. Are drept animale de companie un pui care se numește Coco și un porc pitic numit Nutmeg (Nucșoară).

 
9. J.K.Rowling

În 2012 averea faimoasei autoare a seriei de cărți Harry Potter a atins cote impresionante, dar a donat o sumă ridicată în scopuri caritabile.
„Viața mea este una obișnuită, poate mulți ar numi-o chiar plictisitoare, dar tocmai lucrurile normale mă fac să mă simt bine”, a spus aceasta. În viața privată scriitoarea folosește numele de familie al soțului, poartă haine de la magazinele generale și încearcă să separe faima de rutina fiecărei zile.

 
10. Lady Gaga

Poate că numele ei a devenit sinonim cu extravaganța, dar acest lucru s-a datorat numai aparițiilor de pe scenă. În viața de zi cu zi cântăreața poartă haine obișnuite, pe care le cumpără la reducere. „Oare de ce lumea se uită ciudat la mine când vreau să folosesc cupoane la supermarket sau când mă tocmesc pentru prețul hainelor?”, a postat Lady Gaga pe Twitter. Îi place să gătească, iar printre felurile ei de mâncare preferate se regăsesc pizza, pastele și ravioli.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
22 Ianuarie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod