Nu s-a putut abţine: George Clooney, cu mâna pe fundul Sandrei Bullock!

Prezenţi la Festivalul de Film de la Veneţia, unde au luat parte la premiera thriler-ului "Gravity", cei doi actori au format o pereche irezistibilă. Ei au fost în centrul atenţiei, dar asta nu l-a împiedicat pe George să-i pună mâna pe fund Sandrei, în timp ce o conducea pe covorul roşu.
 
La 49 de ani, Sandra Bullock arată miraculos. Mai ales dacă e îmbrăcată într-o rochie roşie care îi lasă umerii goi şi îl are alături pe George Clooney. Cei doi actori au fost prezenţi miercuri seară la Palazzo del Cinema din Veneţia, unde au asistat la premiera peliculei în care au jucat împreună, "Gravity". 

Ţinuta Sandrei i-a pus în evidenţă silueta perfectă. Ea a asortat la rochia roşie o poşetă-plic neagră, sandale cu toc înalt de aceeşi culoare şi cercei cu diamante.
 
 
 
 
George Clooney (52 de ani) a fost şi el la înălţime. Îmbrăcat într-un costum negru, cu cămașă și papion, starul a fost şi el impresionat de ţinuta partenerei de pe covorul roşu, sorbind-o din priviri, scrie ziarul britanic Daily Mail.
 
 
 
 
 
La un moment dat, dorind să o conducă pe Sandra în faţa zecilor de fotoreporteri, George şi-a scăpat mâna stângă pe fundul actriţei. Momentul a fost surprins imediat de un fotograf aflat în spatele lor.
 
 
 
Cea de-a 70-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Veneţia a debutat miercuri seară cu thriller-ul "Gravity", semnat de mexicanul Alfonso Cuaron. Filmul spune povestea unui astronaut (George Clooney) şi a unei experte în inginerie medicală (Sandra Bullock), care rămân blocaţi în spaţiu, fără vreo speranţă de a fi salvaţi, după ce capsula lor este distrusă de bucăţile desprinse dintr-un satelit rusesc dezintegrat.
 
 
 
 
 
 

După ce a jucat în "Povestea unui campion/ The Blind Side" un rol pentru care a primit premiul Oscar, Sandra Bullock a luat o pauză în carieră, a divorţat de Jesse James şi a adoptat un bebeluş, pe nume Louis. Actriţa americană, care a devenit celebră jucând în special în comedii şi în filme romantice, pare să prefere în ultimii ani roluri din repertoriul dramatic şi a putut fi văzută recent pe marile ecrane în filmul "Extremely Loud and Incredibly Close", cu Tom Hanks şi Viola Davis, notează Mediafax.
 
 

Bullock este autoarea unei performanțe bizare: ea a primit titlul de cea mai proastă actriţă în 2010, pentru "All About Steve", în acelaşi weeekend în care a luat Oscarul pentru "Povestea unui campion/ The Blind Side".
 
 

George Clooney şi-a câştigat renumele ca actor, producător, producător executiv, scenarist şi regizor, dar şi ca activist dedicat cauzelor umanitare. În 2006, George Clooney a primit un premiu Oscar pentru rolul din "Syriana", pentru care a câştigat şi Globul de Aur. Actorul a mai fost nominalizat la premiile Academiei americane la diverse categorii, pentru filmele "Noapte bună şi noroc", "Michael Clayton", "Sus, în aer/ Up in the Air", "Descendenţii/ The Descendants", "Ziua trădătorilor/ The Ides of March".
 
 

În vara acestui an, actorul american s-a despărţit de iubita sa, Stacy Keibler, după o relaţie care a durat aproape doi ani.


Foto: Hepta, AFP/Mediafax



Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 August 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod