Noutati si schimbari de look ale vedetelor

Toamna se apropie cu pasi repezi si multe proiecte se pregatesc inca depe-acum. Prin urmare, am incercat sa aflam care sunt noutatile pe carele vom vedea "pe sticla" in noul sezon.

Iulia Fratila, moderatoarea noii emisiunii "Fotbal la Prima",sustine ca s-a adaptat usor si repede acestui stil, ca schimbarea fatade ceea ce a facut pana acum nu este majora. "Si aceasta este emisiunein direct, sunt tot gazda cum am mai fost si la alte emisiuni, iarfaptul ca sunt microbista a contat foarte mult in alegerea mea pe acestpost". Curiosi cum va face fata concurentei serioase din domeniu, Iulia arecunoscut ca nu are pretentia de a fi la nivelul lui Ovidiu Ioanitoaia,dar ca ea "se poate da cu parerea cat este de simpatic vreun domn dinemisiune sau cat de placut a fost un meci la prima vedere", lasandparerile despre meci si arbitraj pe seama celor avizati. "Nu ma pretindspecialista si nu vreau sa ma implic emotional in prezentarea emisiunii",a mai precizat Iulia. Ea va continua din toamna si prezentarea emisiunii"Ce-i in frigider", care va suporta unele modificari de continut, poatechiar si de titlu.

Cosmin de la Cassa Loco ne-a spus ca, desi aflati la mare caamfitrioni ai unei terase din Neptun, muncesc mult la noul album, pecare il vor inregistra la intoarcerea in Bucuresti. Lansarea va avealoc cel mai probabil in luna octombrie, iar prima melodie dupa album secanta deja pe posturile muzicale: "E randul tau".
Pentru ca si-au schimbat stilul, ne-am intrebat care a fost intentiaacestei "manevre". "La vremuri noi tot noi", ne-a raspuns Cosmin, dar"ne-am hotarat sa urcam un pic o treapta a muzicii, astfel ca am adoptataceasta maniera".
Baietii mai pregatesc si o emisiune "secreta" pentru grila de toamnaa vreunui post radio, care va fi de divertisment si se va difuzasaptamanal.
Noul lor look, "mai serios", se potriveste manusa cu materialuldiscografic pe care il pregatesc. "In piesele noastre acum lucrurilesunt spuse mai serios, cu doze mari de ironie si glume directe".

Dan Helciug, solistul formatiei "Spitalul de Urgenta", avea in voceun aer de vacanta, desi canta de zor prin tara in turneul pe care formatiala inceput. El va prezenta din toamna o emisiune despre care momentan nu aputut spune prea multe, decat ca va fi de divertisment. Trupa pregatestelansarea unui album, dar nu mai devreme de luna noiembrie. In privintalook-ului, Dan a revenit la culoarea naturala (saten deschis), cu unelesuvite, deoarece a constatat ca brunetul adoptat in perioada prezentariiemisiunii "Pop Stars" nu i-a venit tocmai bine.

Columbianul Wilmark Rizo, coprezentatorul emisiunii "Rondul deDimineata" de la Pro FM, va continua cu aceasta si in grila de toamna,alaturi de Mihai Dobrovolschi. De asemenea, se relanseaza emisiunea"Latino Party" de la acelasi post de radio, pe care Wilmark o prezintain continuare, iar cel mai apropiat proiect este insa prezentarea sipregatirea unui concert latino, vineri, 22 august, in Piata Universitatii,de la ora 21.00.
Pentru moment, Wilmark se pregateste sa plece si in concediu, acasa inColumbia, si impresariaza formatia Mandinga.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod