Nico: "Imi place sa ma simt valoroasa pe scena"

Consider ca nu e bine sa te feresti de parinti

Ce face Alexandra?

Este acasa, este bine, sanatoasa, este cuminte. Mereu imi spune "Nu mai spune, mami, ca sunt frumoasa, ca sunt cuminte!". Si ii spun "Esti copilul meu si la 20, si la 40, si la 50 tot la fel o sa mi se para. Tot mica o sa fii in fata mea. Esti copilul meu, asa cum esti".

Care este relatia pe care o aveti?

Relatia este de prietenie, in primul rand. Este genul de om care nu se ascunde niciodata. Si chiar daca am avut de suferit, cat de cat, amandoua, mi-a spus daca a gresit cu ceva.
Consider ca e bine sa nu te feresti de parinti. De ce spun asta? Pentru ca eu la randul meu m-am ferit de parinti si cred ca toti am facut asta, am avut cateo problema cu parintii, ne-a fost teama sa stam de vorba cu ei sa le spunem. Daca am avut o relatie cu un baiat si simteam nevoia sa-i spun mamei, imi era frica, erau alte vremuri, alta mentalitate. Acum deja ai totul pe internet. Te uiti, citesti, noi atunci nu aveam si preferam sa vorbim cu parintii. Pe vremurile alea, insa, este inacceptabill sa vorbesti cu parintii despre relatie, era prea mult.
Eu am vrut sa fie o relatie deschisa, chiar de la o varsta foarte frageda, ca sa-i fie bine si sa-mi fie bine si mie.

Si a fost ok?

Eu zic ca da. Trebuie sa fii foarte deschisa si sa-i explici copilului. Daca te intreaba ceva sa nu-i spui: "Nu e voie". Daca e mic, iti poate pune niste intrebari de ramai interzis. Acum copiii au o perceptie diferita de a noastra, inteleg lucrurile mult mai repede. E alta generatie, noi ne luptam cu o generatie de copii destepti.

Se apropie vara, nu pot sa nu te intreb unde o sa pleci in concediu?

Concediul vreau sa-l fac in Egipt. Nu am vazut Egiptul si vreau sa mergem acolo, in familie.

Ai fite atunci cand mergi in concediu?

Nu, niciodata. Am stat si la doua stele, si la trei stele.
Important este sa fie curat. Te duci, vezi, miroase, nu miroase, prosoapele sunt curate, sunt albe. Mie imi plac prosoapele albe si unde ma duc cand am vreun eveniment spun ca vreau prosoape albe, apa plata in camera si asternuturile, eventual, sa fie si apretate. Astea nu sunt fite, sunt lucruri pe care le-am vazut la mine acasa. Eu sunt un om foarte modest. Eu nu am uitat de unde am pornit si nu am sa uit.

Ai vreun regret in viata. Poate o alegere gresita pe care nu ai mai face-o?

 Nu, nu regret nimic. Pentru ca asta ar fi insemnat sa nu mai am fratii mei, sa nu o mai am pe mama sau sa nu mai fiu aici, sau Doamne Fereste...

Am regretat faptul ca tata a murit, asta este chestia pe care o s-o regret toata viata, pentru ca a murit exact cine nu trebuia. Sau poate asa a vrut Dumnezeu, sa raman eu in locul lui, pentru ca asa a si fost situatia. Am ramas eu cu trei frati si cu mama care nu avea serviciu.

5 Mai 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod